כללי inkscape - תוכנה וקטורית חינמית

• הוסף לסימניות
למי שאין ידו משגת: תוכנה וקטורית מבוססת קוד פתוח המהווה אלטרנטיבה ראויה (וחינמית) לתוכנות הוקטוריות המקצועיות.

ניתן להוריד מhttp://www.inkscape.org.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה.. אבל מה זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
נתקלתי בתוכנה זו, וכשחפשתי עליה ראיתי שהיא כבר מוזכרת,
עושה רושם מדהים כתוכנה חינמית רצינית ביותר
מתורגמת לאין סוף שפות מעברית ועד אמהרית,
נכתבה בקוד פתוח.
שוקלת 200MB
להורדה:
http://www.inkscape.org/

והנה אפקטים מתוצרתה:
http://www.inkscape.org/screenshots/index.php?lang=en&version=0.47

inkscape-0.47-spiro-typography.png

inkscape-0.45-photorealistic-car2.png

inkscape-0.45-cupoftea.png

inkscape-0.45-3D-rope.png

• הוסף לסימניות
ואיך מורידים אותה בעברית?
אשמח מאוד לשמוע על כך זה נחוץ ביותר.
תודה

• הוסף לסימניות
מורידים רגיל, היא מזהה לבד את שפת המחשב.

• הוסף לסימניות
היות ויש לי קבצים שנעשו באילוסטריטור ואין לי את התוכנה רציתי לדעת האם היא יכולה לפתוח קובץ שנעשה באילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להוריד תוכנה זו והוא כותב לי שזה יכול לגרום נזק למחשב,האם זה נכון? להתעלם?

• הוסף לסימניות
אם את מורידה מאתר הבית של התוכנה אז אל תחששי
הגרסה האחרונה אם אני זוכר נכון היא 0.48

• הוסף לסימניות
אם את מורידה מאתר הבית של התוכנה אז אל תחששי
הגרסה האחרונה אם אני זוכר נכון היא 0.48

• הוסף לסימניות
גם לי לא ירד בעברית

• הוסף לסימניות
אני אשאל את מתרגם התוכנה אם יש עברית לגרסה הזאת
כי לזאת שלפנה אני יודע שיש

• הוסף לסימניות
למי שי מערכת בעברית ההתקנה אמורה להתקין את התוכנה בעברית ברירת מחדל
במידה וזה לא קרה אפשר לשנות את שפת התוכנה על ידי ההוראות פה

לעצלנים שבנינו יצרתי את הקובץ (צריך לחלץ אותו כמובן), יש לשים אותו בתיקיית ההתקנה של התוכנה וללחוץ לחיצה כפולה מכאן תמשיכו עם ההוראות למעלה

קבצים מצורפים

• inkscape.bat.zip
    215 ביטים · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
רגע,
ומה עם הנתיבים ?
(זה משהו שבכלל שווה להתבזבז עליו ?)

• הוסף לסימניות
יש תוכנה יכולות, היא נועדה יותר לסביבת האינטרנט ולכן הקבצים שלה הם SVG שנתמכים על ידי הדפדפנים, יש לה יכולת לכתוב סקריפטים עם JavaScript ועוד ועוד.
לתוכנה חסרים כלים מסויימים כמו כלי המש למשל, עריכת הטקסט לוקה בחסר לדעתי אבל עדיין תוכנה קלה לשימוש ואצלי היא תמיד בארסנל התוכנות (טוב גם בגלל שהיא פותחת בצורה מסויימת קבצי AI ואחרים)

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ בכוונה,
יש למישהו ניסיון עדכני בנוגע לתוכנה, איך היא ביחס לאלטרנטיבות היום.

• הוסף לסימניות
חלשה ביחס לאחרות אבל עדין כלי עבודה.
עברית אגב בוחרים כשמתקינים את התוכנה.

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמשתדל לא להשתמש בתוכנות גנובות ולא בכיוון לשלם את המחיר של פוטושופ, יש לי אלטרנטיבה יותר טובה?
אני לא מעצב גרפי, אבל בתור בונה אתרים יש לי הרבה פעמים צורך לערוך תמונות במשהו יותר מיקצועי מצייר של ווינדוס או פיקאסה של גוגל.

• הוסף לסימניות
יש לך את גימפ לתמונות
אינקסקייפ הוא לעריכת וקטורים
וכן היא הרבה יותר חזקה ממה שתארתה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה