נכתב ע"י מירי 92;1031215:מדהים!
עברתי שם אבל... בלי המצלמה.
מי שלא ראה צער וכאב כזה.. לא ראה כאב בימיו![]()
נכתב ע"י GolanArt;1032356:כאב בגלל המצלמה? לי היה צער אחר, עם כל הכבוד לכל חובבי התאורה
הצבעונית, הייתי צריך ללכת משער יפו ברגל עד לכותל, כדי לבכות על אמא שלי
שנמצאת במצב קשה, דרך אלפי אנשים שחוגגים את הריקנות המדהימה הזו,
וכך גם לחזור!
ניר! לא תחסום לנו את הדרך אל הר קדשינו, לא עם לדים צבעוניים, ולא עם תנועה
של נשים צבעוניות!
מצטער על חוסר הקשר, פשוט פרץ לי מהלב!
נכתב ע"י GolanArt;1032356:כאב בגלל המצלמה? לי היה צער אחר, עם כל הכבוד לכל חובבי התאורה
הצבעונית, הייתי צריך ללכת משער יפו ברגל עד לכותל, כדי לבכות על אמא שלי
שנמצאת במצב קשה, דרך אלפי אנשים שחוגגים את הריקנות המדהימה הזו,
וכך גם לחזור!
ניר! לא תחסום לנו את הדרך אל הר קדשינו, לא עם לדים צבעוניים, ולא עם תנועה
של נשים צבעוניות!
מצטער על חוסר הקשר, פשוט פרץ לי מהלב!
נכתב ע"י zehavid;1032439:מאחל לך שהכאבים שיהיו יהיו אך ורק כאבים כמו של מירי...
נכתב ע"י חסידישער;1032578:אני הייתי מאחל לכולם את ההיפך! הרגש היהודי שלכם הלך לישון סופית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים