• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בk9 זה חוסם מצויין וזה בחינם

• הוסף לסימניות
לאחר המחילה, אבל כמו שכתבתי על כך בעבר; k9 לא שווה אפילו את המקום שהיא תופסת בC.

המלצתי - איינט פרוטקטור. [ולביטחון מושלם-חשבון לא אדמין].

אגב, בקשר לתוכניות גלישה, יש בהט מובייל תוכנית של 5GB גלישה ב45 ש"ח.
כמובן שזה ללא הגבלה [50GB], ולאחר מיצוי החבילה, מהירות הגלישה רק תואט.

נ.ב. 5GB זה המון! בחייכם לא תגמרו על אינטרנט מסונן כזה נפח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1338190:
לאחר המחילה, אבל כמו שכתבתי על כך בעבר; k9 לא שווה אפילו את המקום שהיא תופסת בC.

המלצתי - איינט פרוטקטור. [ולביטחון מושלם-חשבון לא אדמין].

אגב, בקשר לתוכניות גלישה, יש בהט מובייל תוכנית של 5GB גלישה ב45 ש"ח.
כמובן שזה ללא הגבלה [50GB], ולאחר מיצוי החבילה, מהירות הגלישה רק תואט.

נ.ב. 5GB זה המון! בחייכם לא תגמרו על אינטרנט מסונן כזה נפח.

אני משתמש בכל הסכום הזה וצריך עוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1338220:
אני משתמש בכל הסכום הזה וצריך עוד!

אני מדבר על אינטרנט מסונן, דהיינו אין סרטים וכדו'. וכמו שכתבתי במפורש.
אם בכ"ז אתה צורך יותר מזה, אתבע אותך על שימוש לא סביר.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1338221:
אני מדבר על אינטרנט מסונן, דהיינו אין סרטים וכדו'. וכמו שכתבתי במפורש.
אם בכ"ז אתה צורך יותר מזה, אתבע אותך על שימוש לא סביר.. :)

יש קו שיושב על האינטרנט הזה מעלים כל הזמן קבצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה