• הוסף לסימניות
I am PERFECT
IMG_7249.jpg

• הוסף לסימניות
רייזי,
זה מתוק ומתוק ויפה!
מפריע לי פתאום שהתמונה קצת מהצד ולא לגמרי טופ.... (סליחה שלא אמרתי קודם:confused:)

• הוסף לסימניות
רייזי,
זה מתוק ומתוק ויפה!
מפריע לי פתאום שהתמונה קצת מהצד ולא לגמרי טופ.... (סליחה שלא אמרתי קודם:confused:)
צודקת לגמרי!
הסתבכתי קצת עם ההברקות על הטבעות, ולא היית שם כדי לעזור לי :(
אז זזתי קצת הצידה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
צודקת לגמרי!
הסתבכתי קצת עם ההברקות על הטבעות, ולא היית שם כדי לעזור לי :(
אז זזתי קצת הצידה :rolleyes:
חחחח
פיתרון יצירתי בהחלט...:D
עכשיו הבנת למה אני מתקשרת אליך ב-12:00 בלילה?! הייתי חייבת דחוף עזרה עם הברקות. אבל בבעיה הפוכה הייתי חייבת הברקות ולא הצלחתי ליצור אותן....

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים כמו תמיד! מסכימה עם יוכבד.
יצירתי לגמרי!
תודה!
חחחח
פיתרון יצירתי בהחלט...:D
עכשיו הבנת למה אני מתקשרת אליך ב-12:00 בלילה?! הייתי חייבת דחוף עזרה עם הברקות. אבל בבעיה הפוכה הייתי חייבת הברקות ולא הצלחתי ליצור אותן....
אויש, סליחה שלא עניתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה