lupa-אלבומים דיגיטלים

• הוסף לסימניות
איך האלבומים שלהם?
איך רמת ההדפסה?

• הוסף לסימניות
מבין ההדפסות ברשת פייסגיפט טובים.

השאר-לא יודעת.

• הוסף לסימניות
לופה ברמה הכי טובה מנסיון שלי לעומת פייסגיפט,גם אפשרויות העריכה יותר מורחבות בלופה.

• הוסף לסימניות
לופה ממומלץ בחום !!
אפשרי לבוא ליראות דוגמאות אצלי .

• הוסף לסימניות
רמה מעולה של הדפסה מנסיון

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת ולא גרפיקאית, עשיתי לילדה שלי אלבום בלופה מתמונות ביתיות ויצא מדהים! יש להם גם שירות לקוחות מעולה שנותן הדרכה טלפונית על כל בעיה

• הוסף לסימניות
כל מה שכתבתם אני יודעת בוודאות על פייסגיפט
עשיתי שם ויצא לי אלבומים מושלמים מתמונות ביתיות.
איכות אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מאד אוהבת את האתר שלהם. נוח וקל לשימוש
לופה אני לא מכירה....

• הוסף לסימניות
היה תענוג לעבוד על האלבום באתר פייסגיפט. כאחת שמכירה הרבה אתרי אלבומים, הוא המושקע ועם חווית משתמש הכי נוחה.
אבל התאכזבתי מאד מרמת ההדפסה.

• הוסף לסימניות
ממליצה על לופה.
הדפסה איכותית ויפה.
גם התוכנה מקצועית וידידותית מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה