• הוסף לסימניות
ערב טוב

התקנתי היום את התוסף של "MAILPOET" על אתר וורדפרס קיים, גם קניתי את האפשרויות של פרימיום שלהם - כדי לשלוח לכמות גדולה של כתובות מייל - נראה דווקא ידידותי ונחמד

כמה שאלות:
1. שלחתי מייל ללמעלה מ8,000 כתובות, הוא שולח אבל כותב שזה לוקח: 5 ימים, 19 שעות, 10 דקות. הגיוני? (MAILCHIMP - שולח כמות כזו בכמה דקות..)

2. קבלתי חזרה כמות עצומה של מיילים: Mail Delivery System, מרפרוף מהיר מלמעלה יש שם כתובות מייל פעילות ותקינות - אז למה אני מקבלת הודעת שגיאה?

אשמח לשמוע מהמבינים... תודה

• הוסף לסימניות
אני עבדתי עם הגירסה החינמית. אך לפי מה שזכור לי, לאחר השליחה הוא כותב איזה שהוא זמן מאוד ארוך לשליחת הניוזלטר. אך מתחת השורה הזו מופיעים המילים 'שלח ברגע זה'. (או משהו בסגנון)
ברגע שלוחצים על זה הניוזלטרים נשלחים מיידית.

• הוסף לסימניות
נכון, אך השליחה ברגע זה נשלח ל-18 כתובות מייל בלבד, מוזר...

• הוסף לסימניות
איך הוא יכול לשלוח כמות גדולה של מיילים בלי להתקע על ידי חברת הדואר, (GMAIL או מי שזה לא יהיה ?)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לך בעיה עם השרת, רוב השרתים השיתופיים חוסמים את האופציה לשלוח כמות גדולה בבת אחת, אני לא יכול להגיד בוודאות אבל זה נקודה לבדוק.

• הוסף לסימניות
אבל זה נתקע אחרי 18 מיילים, זה אמור לשלוח 100-150 בלי בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה