Mailtrack -אני מעונינת להתקין מעקב מי קורא תמייל שלי אבל>>

• הוסף לסימניות
אני רואה אנשים מתקנים את זה
רק אני לא מבינה למה?
מיילטראק אומרים שהם יכולים להכנס למייל שלי ולמחוק שם דברים וכו'
איך אפשר? לא מפחיד מידי?
מיילטראק.jpg

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים להתקין - תאשרו
אם זה מפחיד אתכם - אל תתקינו

נ. ב. יותר ממיליון אנשים משתמשים עם זה...

• הוסף לסימניות
נ. ב. יותר ממיליון אנשים משתמשים עם זה...
מכיר את המשפט ''מליארד סינים לא טועים''? - אז כידוע לך, הראיה הכי גדולה לזה שהם טועים היא שהם נשארים כמות שהם.

לגופו של עניין - אם הייתי צריך את זה, הייתי מתקין את זה על אימייל מעבר ולא על החשבון הראשי שלי.

נ.ב. @תודה רבה! אני רואה שהחלטת לחדש את המיתוג יחד עם כל פרוג ;)
תתחדש!

• הוסף לסימניות
לי היה איתם משהו מוזר.
שלחתי מייל עם כמה מסמכים,לא הכי אישיים, אבל כן כתוב את הת.ז והכתובת שלי. (חוזה שכירות בין היתר)
המייל נשלח בטעות לכתובת בלתי ידועה בגלל שגיאת הקלדה. והיום, כחודשיים אחרי אני מקבלת הודעה מהרובוט של מייל טראק שזו הודעה חמה, והיא נפתחה פעמים רבות ויתכן והועברה. זו פעם ראשונה שנתקלתי בכזו הודעה מהם.
שלחתי לכתובת השגויה הודעה שההודעה הקודמת נשלחה בטעות ואשמח שימחקו אותה.
אחרי רגע מהשליחה מגיעה לי הודעה מהמייל שלא קיימת כזו כתובת.
עד רגע זה לא הצלחתי לפצח את החידה, אם הכתובת שגויה, איך ההודעה הזו נפתחה הרבה פעמים?!

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

נתקלתי במודעה המציעה לסופרים עצמאיים שספריהם יישלחו לאוניברסיטאות בארה"ב בהתנדבות. החתום על המודעה הוא אדם בשם שלמה פישמן, שמציע לשלוח ספרים של סופרים ישראלים ללא תשלום.
שלחתי לו רשימת ספרים והוא ציין לפי תאריכי הוצאה לאור, כמה עותקים לשלוח מכל ספר.
זה היה מזמן, אבל עדיין לא שלחתי כי אני נוהגת לדחות דברים לא חשובים.
מידי כמה זמן הוא שלח לי תזכורת, והשבוע החלטתי שהגיע הזמן לשלוח את הספרים.

לפני ששלחתי הוא כתב לי שיבדוק אולי הספרים כן קיימים באוניברסיטה.
להפתעתי - כן! הספרים שלי הגיעו למחלקות העבריות של האוניברסיטאות בארה"ב.
הוא שלח לי צילומי מסך שהספרים: במה ללא קהל, קוד נפוליאון, הצעה לסדר, וסדר הפוך מקוטלגים כספרים מהמניין בהרווארד.
"אם זה בהרווארד זה באוניברסיטאות נוספות", כתב לי.

מי יכול לשלוח לשם? זו תעלומה... אולי יש אנשים שעוסקים בזה? אבל גם ספרים חרדיים? מעניין מאוד.

חשבתי שזה רק הספרים שלי בגלל חשיבותם הרבה, אולי מישהו זיהה את הפוטנציאל הרב שלהם וכו'.
אבל כתבתי לו שמות של סופרות נוספים והוא שלח לי צילומי מסך של הספרים שלהם מקוטלגים. (כנראה כמעט) כל הספרים החרדיים הגיעו לאוניבסיטאות בארה"ב.
קצת מעניין כיצד הגיעו הספרים לשם, וכשהפליאה חלפה הבנתי שיתכן שאף אחד לא קורא שם את הספרים, כי בטח זה הרבה מאוד ספרים, וכמה זמן יש כבר לאנשים כדי שלקרוא את כולם?

בכל מקרה מר שלמה פישמן שולח ספרים לארצות הברית, לספריות באוניברסיטאות, הוא רואה בזה שליחות.
שאלתי אם ירצה שאכתוב את הפרטים בפורום כתיבה,
הוא שלח את הנוסח הבא:

שלום וברכה
מי שהוציא ספר ורוצה שהוא יהיה בספריות באוניברסיטאות בארצות הברית ( מחלקות עבריות)
מוזמן ליצור קשר
עם שלמה פישמן
0525244497
שלום רב!

לפני כמה שנים טובות
כל מה שידעו (כולם) על החרדים
שהם לא הולכים לצבא, רובם עניים, חוגגים על חשבון החילונים - כל התקציבים,
מתנגדים לכל מה שהמדינה אומרת, קורנה, תקציבים, כל היום עושים הפגנות וזורקים אבנים וביצים, לא נזהרים בבטיחות - אסון מירון, אסון פארענצ'עס.
הרבה לא בוחרים בבחירות.
ועוד הרבה דברים שליליים שידעו על הציבור החרדי.

ולא באתי להביא מה שהחילונים אומרים עלינו ולא מעניין אותי מה הם חושבים
אבל לפעמים זה שצועקים עלינו כל הזמן בדברים שליליים שלנו,
לפעמים אנחנו מרגישים באמת כך.

מה שקרה בשנים האחרונות (אני רוצה בעיקר להתייחס לנושא הכלכלה)
התגלה כל הסודות למה באמת בציבור החרדי יש כל כך הרבה עניות
דבר ראשון
פשוט כי לציבור החרדי יש הרבה צאצאים שזה עולה המון כסף לכל אחד - דירה גדולה, מזון, ביגוד, חתונות וכולי

אבל מה שהתגלה בשנים האחרונות שלוש דברים נוספים גדולים
שבאמת יש דברים בגו למה יש כל כך הרבה חרדים בלי כסף מיותר וחסר להם כסף לחתן את הילדים

דבר ראשון: שנולד הפורום להגנת הצרכן החרדי
שמי שעוקב מאוד אחרי פעילות הפורום - בכל סוגי האפשריות
רואה כמה מיליארדים הציבור החרדי חסך בשנים האחרונות
מהשקעות דמיוניות, נפילות, ועקיצות.
מה שהיה מאוד פשוט כל הזמן הציבור החרדי השקיע מיליארדים לפח האשפה - לעוקצים הנחמדים מאוד.

דבר שני: שנולד ממש לאחרונה מיזם זה מזה
מהפכת האספו כאן בציבור החרדי בארץ הקודש
שזה דבר מהפכה ממש גדולה
שמי שעוקב מאוד אחרי פעילות של ר' רפאל בראיונות שלו בטורים במשפחה - (אני קורא את הטור הזה)
שר' רפאל טוען כל הזמן כי כ 80% מהכסף שלנו יוצא לציבור לא שלנו
ברכישת מוצרים וכל מיני שירות שלוקחים לא היימישע.
וזה דבר מאוד ברוך באמת

דבר שלישי: ר' יוסף מינצברג
זה שהוא הכניס את נושא ההשקעות לחרדים
כמעט בכל חסידיות יש היום הכנסות איפה בדיוק להשקיע
ואת המפכה שעומדת לצאת לאור
שילוב בין הגמחים ללבין שוק ההון
משהו ענק

לא ערכתי כל כך מה שכתבתי
אבל זה מה שרציתי להביע

שלוש אנשים שהופכים את הציבור החרדי
לעשירים אנשים אמידים
אט אט אני מבינה שאני לא מיוחדת בכלל.
בכלל.
אומנם אני ייחודית כמו שכל אדם ייחודי, אך אין לי סגוליות.
אני לא מיוחדת.
איך אני יודעת את זה?
סימנים קטנים מכל מקום, הוכחות.
כמו למשל אנשים כמוני בדיוק בדיוק.
כמו למשל הבנה שאם אני מיוחדת - זו כפירה.
*
ההבנה הזו נושאת בתוכה משהו מדהים.
אמנם תמיד ידעתי שאני לא מיוחדת אבל היתה לי גם חשיבה גרנדיוזית. וגם מחשבה/חשש אולי כן, אולי חושבים שאני מיוחדת (כאילו חושבים עלי...)
אבל לא.
אנשים מדברים כמוני, חושבים כמוני, מתמודדים כמוני, יצאו לאור כמוני, עברו דרך כמוני.
אין בי משהו יותר.
מצד אחד זה רוגע נפשי להבין שאני לא מיוחדת. אני גם לא מיוחדת לשלילה. אני לא חריגה.
מצד שני זה... המ... קצת מאתגר את הרגש.
כי עדיין קשה לי לשמוע אנשים שמדברים כמוני או חושבים כמוני או אפילו מחדשים לי.
תחושה של: הם כמוני לגמרי.
וזה קצת מאתגר להרגיש את זה כי זו תחושה והבנה/ הסקנת מסקנות שגם לאחרים קשה לשמוע אותי כמו שלי קשה לשמוע אותם (לא שהם בדיוק שומעים אותי).
ואז הבנה של: למה לי להתאמץ לדבר, להביע את עצמי, אם בכל זאת כולם חושבים כמוני וכולם כמוני.
ואם יש אנשים שזה מרגיז אותם שאני מתבטאת, כמו שאותי מרגיז לשמוע אנשים מתבטאים, אולי עדיף לא לכתוב וזהו.
*
אבל התשובה לכל זה היא - שאני בסדר.
זו הדרך שלי.
אולי אני לא מיוחדת אבל בלי קשר מותר לי ללכת בדרך שלי, אני לא צריכה למחוק את הדרך הזו. גם אם אנשים יתאכזבו.

שמעתי שכולנו הוויה,
צריך להגיע לשם-
להבנה שאנו הוויה ולא אגו.
הוויה זה אומר: אני נוכח כאן, אני הוויה טובה משדרת אהבה.
וכל השאר, כל בני האדם גם הם הוויה. אין כאן תחרות יש כאן מסע של כל אחד בדרך לעצמו האמיתי, האור שלו שרוצה להתגלות.

בעוד אגו זה יותר הסיבוך הזה סביב 'אני' ו'היא'.
כן, ככל שאדם יכיר בכך ויפעל בהבנה שהוא כלי מלא אור, שהוא הוויה טובה, הבעיות שלו יפתרו.
כי זו האמת, כל אדם יש לו שליחות ואין אף אחד מיוחד יותר.
לפעמים אני רואה אנשים לא מושלמים שמפרגנים לאנשים אחרים, שהם כן מאוד מוכשרים מוצלחים יותר מהם ואני קצת רוצה ללמוד: מה המהות של פרגון?
האמנם המפרגן כל כך מלא בעצמו ובטוח בעצמו שהוא מסוגל לפרגן?
למה אדם לא מסוגל לפרגן?
מה זה החסר הזה שגורם לאדם לחוש שהוא נאלץ להלחם על המקום שלו... האם יש אנשים שהמקום שלהם בעולם לא מובטח או שזה רק דמיון שהאדם יוצר לעצמו?
זה כנראה רק דמיון.
זו מלחמה על ריק.
כי יש לכל אחד מקום מבוסס, איתן, מלא ערך, מששת ימי בראשית.
הוא צריך לעמול עבור המקום הזה כי לעמל אדם יולד אבל המקום שלו קיים, מדויק ויציב.
ולחינם אדם מסתכל על הזולת כדי לחפש עוד קמצוץ של אושר, אישור, הכרה, כי הנפש לא תימלא.
והנשמה מלאה מעצם היותה והיא לא צריכה דבר.
*
אבל אנחנו כאן בעולם הזה, עולם מלא נסיונות, תחרותיות, קנאה, פחד, מוסר מול אינטרס, חוקי תורה מול הרצון האישי, אנחנו בעולם מקסים, וגם כל מה שיש בו שזה בין השאר גם צרות עין, קנאה ותחרות וכו' גם זה יכול להיות תועלתי כשאדם מודע לעצמו ומנסה למלא את המקומות החסרים שיש בו - באהבה עצמית.
כשאדם מוכן לקבל עצמו ולהתקדם במידותיו, מסגל סבלנות אורך רוח כובש את המידות הרעות.
אז הוא זוכה לאושר אמיתי.
לא צריך להיות מושלם, צריך להסכים שאני לא מושלם.
ולהתמלא בענווה בשפלות יחד עם הבנה שיש לי נקודות יחודיות רק לי והן נקודות האור שלי לעצמי ואולי גם לעולם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה