• הוסף לסימניות
אפשר לחבר אורגנית למחשב עם מידי ולראות את השיר בתווים על המחשב?
אשמח אם משהו יסביר לי את הנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משורר;2090146:
אפשר לחבר אורגנית למחשב עם מידי ולראות את השיר בתווים על המחשב?
אשמח אם משהו יסביר לי את הנושא.

כשאתה מחבר את האורגנית עם מידי למחשב, המחשב לא קולט את הצליל, אלא את האות שלו, דהיינו את המאפיינים של הלחיצה - גובה תו, חוזק לחיצה, משך הלחיצה וכו', ולכן, כשמחברים לתוכנה כמו קיובייס אז אפשר לנגן על האורגנית ולבחור את הצליל הרצוי בתוכנה. וכשמחברים לתוכנת תווים, ניתן גם לנגן ולכתוב תווים אוטומטי רק שזה מצריך נגינה מאוד מדויקת בשביל זה.
גם בקיובייס, יש אפשרות לראות את הערוץ בתווים, אבל לא ערוך באותה רמה של תוכנת תיווי.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג כזו תוכנה, וכמה זה אמור לעלות?
אני, פחות חשוב לי תוים כי אני מנגן לפי שמיעה,
אבל אם אני רוצה לכתוב עיבוד לנגנים אחרים - אני יכול לעשות זאת ע''י נגינה לתוכנת תוים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2090290:
איפה אפשר להשיג כזו תוכנה, וכמה זה אמור לעלות?
אני, פחות חשוב לי תוים כי אני מנגן לפי שמיעה,
אבל אם אני רוצה לכתוב עיבוד לנגנים אחרים - אני יכול לעשות זאת ע''י נגינה לתוכנת תוים.

פרטתי על זה באשכול הסמוך, לגבי תוכנת muscore

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה בכתיבת תווים ב muscore דרך MIDI

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;2093950:
מישהו התנסה בכתיבת תווים ב muscore דרך MIDI

אני, קצת. רק עכשיו אני לא ליד התוכנה אז לא בטוח אני זוכר בעל פה.

• הוסף לסימניות
על הדרך

איך מייצאים מקיובייס קובץ מידי שמחולק לערוצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה