Moving Sale | מעבר עקב מעבר דירה

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. שולחן מחשב כמו חדש ! כמעט ולא נעשה בו שימוש נקנה ב 1200 מחיר כעת : 800 ש״ח בלבד !! + בונוס כסא מחשב שחור מסתובב

2.כורסא נוחה במיוחד! בשימוש כשנתיים. נראה חדש ! בד חום כהה, פרקטי מאוד לניקוי + נפתח לשכיבה מלאה. מותג : אמריקן קומפורט (משווק ע״י עמינח) נקנה ב2200 (בהנחה!! מ3000) נמכר ב1300 בלבד !!

לפרטים באישי או כאן :)

קבצים מצורפים

• SAM_0214.JPG
    3.8 MB · צפיות: 14
  • SAM_0218.JPG
    3.3 MB · צפיות: 8
  • SAM_0216.JPG
    3.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להעלות תמונות לשולחן מחשב :(

קבצים מצורפים

• SAM_0227__1396443157_164.138.115.67.jpg
    KB 13.3 · צפיות: 11
  • SAM_0226__1396443223_164.138.115.67.jpg
    KB 13.3 · צפיות: 12
  • SAM_0225__1396443317_164.138.115.67.jpg
    KB 14.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מקפיצה...
מחיר גמיש למהירי החלטה !

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב :( אני מבינה שזה יקר, יש גמישות גדולה במחיר :)

• הוסף לסימניות
מה הגודל - אורך ורוחב של השולחן? ומה זה נקרא גמישות? מאיפה בארץ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה את הארון/ויטרינה:)

• הוסף לסימניות
חחח

נכתב ע"י bekki;1239995:
אני רוצה את הארון/ויטרינה:)

הייתי מוסרת לך אותה בחינם (מה-זה-לא-הטעם-שלי) אבל היא לא שלי :D

לגבי גמישות במחיר, שולחן מחשב ירדנו ל600 ש״ח!!! ווואוו :)
אני מודדת אותו עכשיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה