- הוסף לסימניות
נכתב ע"י .D.H.K;1907546:יש לי CC 2015.1 ועובד לי ה- oil paint.
אבל לא מפיע לי בתיקיה קובץ בשם oil paint.
אפשר לעשות חיפוש בתייקיה הראשית של הפוטושופ.
נכתב ע"י .D.H.K;1907546:יש לי CC 2015.1 ועובד לי ה- oil paint.
אבל לא מפיע לי בתיקיה קובץ בשם oil paint.
אין כזה תיקיה.נכתב ע"י מבינים;1907604:תסתכל בתיקיית ה styls לא ב filters
אני יודע שאפשר, זה לא מוצא כלום.נכתב ע"י יצחק212;1907649:אפשר לעשות חיפוש בתייקיה הראשית של הפוטושופ.
נכתב ע"י avram;1908011:GPU זה תקשורת בין התוכנה לכרטיס מסך, צריך שיהיה כרטיס מסך תואם, ודרייבר מעודכן, מי שיש לו אחד מהכרטיסים בקישור הזה שיעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. אלו הדרישות של פוטושופ כדי להפעיל את הפילטר הזה
נכתב ע"י avram;1908011:GPU זה תקשורת בין התוכנה לכרטיס מסך, צריך שיהיה כרטיס מסך תואם, ודרייבר מעודכן, מי שיש לו אחד מהכרטיסים בקישור הזה שיעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. אלו הדרישות של פוטושופ כדי להפעיל את הפילטר הזה
נכתב ע"י avram;1909251:כנס להעדפות ctrl+k, בלשונית Perforance תסמן V ב Use Graphic procces
אח''כ תכנס לAdvanced Setting, תפעיל את השימוש באופן CL, וב Drawing Mode תבחר Advanced
הערה: כרטיסים של AMD/ATI סדרה 1000, 2000, 3000, 4000, nVidia GeForce סדרה 7000, 8000, 9000, 100, 200, 300 ו-Intel HD Graphics (דור ראשון) אינם נבדקים עוד ואינם נתמכים באופן רשמי ב-Photoshop. חלק מפונקציונליות GL זמינה עבור כרטיסים אלה אבל תכונות חדשות יותר עלולות שלא לפעול.
נכתב ע"י avram;1909287:כנראה הכרטיס שלך לא נתמך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים