OO Mickey mouse OO

• הוסף לסימניות
ניסיתי לערוך בכמה סגנונות. מה הכי יפה?
מציצה.jpg
עומדת.jpg
יושבת.jpg
מציצהה.jpg

• הוסף לסימניות
סט מתוק ומענין במיוחד!
אהבתי את העיבודים

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה לוקחות
תמונות יפות מאודד

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!!
הראשונה מהממת!!!-עיבוד מושלם!!!

• הוסף לסימניות
הראשונה מהממת עיבוד מטורף.
וגם את האחרונה אהבתי.

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הראשונה
עיבוד של NEXT אבל מהמם!!!!

• הוסף לסימניות
יש משו מיוחד בעיבוד של הראשונה, אני אישית התחברתי לעיבוד של האחרונה, יותר מציאותי, צריכה קצת הארה והורדת ירוק והעיבוד מושלם!
(שימי לב שבתמונה השניה יש המון הילה סגולה על הרצפה, תנסי להוריד בselective color)

• הוסף לסימניות
יש משו מיוחד בעיבוד של הראשונה, אני אישית התחברתי לעיבוד של האחרונה, יותר מציאותי, צריכה קצת הארה והורדת ירוק והעיבוד מושלם!
(שימי לב שבתמונה השניה יש המון הילה סגולה על הרצפה, תנסי להוריד בselective color)
זה עלה לאתר ירוק, במקור הצבעים שונים.

• הוסף לסימניות
עריכה ממש יפה!
אהבתי את הראשונה והאחרונה במיוחד.

מעניין אותי לראות את הראשונה לפני העריכה, יש מצב?

• הוסף לסימניות
עיבודים מעניינים !
המשתפי"ת בובה:)

• הוסף לסימניות
סט מתוק
הראשונה במיוחד!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
עריכה ממש יפה!
אהבתי את הראשונה והאחרונה במיוחד.

מעניין אותי לראות את הראשונה לפני העריכה, יש מצב?
בבקשה.

קבצים מצורפים

• לפני ואחרי.png
    לפני ואחרי.png
    3 MB · צפיות: 111
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מהמם!
הראשונה הכי!
היא מותקק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה