OUTנט-מה הם עשו למחשב שלי?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב ששלחתי אותו לניתוק אצל OUTנט לא לפני שבררתי כי תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך נתיב לאחר הניתוק.
כיום אני רוצה חיבור לאינטרנט במחשב זה אך בשייחה עם נתיב הם הפנו אותי למוקד התמיכה של 018.
ב-018 אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייבר בכדי לאפשר חיבור לאינטרנט.כך זה אמור להיות???
ואם אני לא מבינה גדולה בהתקנת דרייברים למינהם, מה אני אמורה לעשות כדי לקבל במחשב אינטרנט מסונן ע"י נתיב?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להתחבר לאינטרנט מהמחשב הזה- אז למה הלכת ל outnet שיחסמו את הגישה לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1064551:
אם את רוצה להתחבר לאינטרנט מהמחשב הזה- אז למה הלכת ל outnet שיחסמו את הגישה לאינטרנט?
את החסימה עשיתי כבר לפני חצי שנה.עד עכשיו לא הייתי צריכה אינטרנט במחשב הזה ולא רציתי להשאיר אותו כך בלי חסימה.

• הוסף לסימניות
האם מדובר בגלישה אלחוטית או חוטית?

• הוסף לסימניות
מהמופיע באתר שלהם הם מסירים את המודם הפנימי (כרטיס רשת?) של הגלישה האלחוטית WIFI...
מכיוון שאני לא ממש יודע מה בפועל הם עושים כעזרה ראשונה הייתי מציע לך להכנס ל: התחל>לוח הבקרה>רשת ואינטרנט>מרכז הרשת והשיתןף>שנה הגדרות מתאם (נמצא בחלון מימין שורה שניה מלמעלה) ושם לראות האם יש local area connection=כרטיס רשת או wireless=כרטיס רשת אלחוטי, אם אין אז אין בכלל דרייבר וצריך לבדוק עם טכנאי מחשבים שיש כרטיס רשת פיזי והתקנה של הדרייברים....
בהצלחה.

הכותב משמש כתומך טכני ב"בזק בינלאומי"

• הוסף לסימניות
אם אתם גרים בבני ברק, פנו למייל המופיע בחתימתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה