דרוש מידע PayPal

• הוסף לסימניות
משהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין PayPal לתשלום רגיל?
למה כדאי להשתמש בPayPal?
מה היתרונות והחסרונות?
סליחה על הבורות
עד עכשיו עשיתי את כל העסקאות בתשלום אשראי רגיל ולאחרונה נתקלתי באתרים שנותנים רק בPayPal
מה ההבדל?
תודה

• הוסף לסימניות
בנוסף, בפאיפאל יש לך הגנה שלהם במקרה שהמוצר לא הגיע, והם גם משלמים על המשלוח אם מחזירים.

• הוסף לסימניות
משהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין PayPal לתשלום רגיל?
למה כדאי להשתמש בPayPal?
מה היתרונות והחסרונות?
סליחה על הבורות
עד עכשיו עשיתי את כל העסקאות בתשלום אשראי רגיל ולאחרונה נתקלתי באתרים שנותנים רק בPayPal
מה ההבדל?
תודה
המעלה בתשלום בפייפאל באתרים שונים זו הבטיחות. רק אצלם נשמרים פרטי כרטיס האשראי שלך, וכך את בטוחה מפני שימוש זדוני בכרטיס שלך ע''י אתרים שונים שמהם את רוצה לקנות.
נותן ראש שקט.
ויש גם הטבות נוספות כמו החזר על משלוחים וכד'

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר ולעשות חשבון חדש.
והוא רושם לי שישלח לי קוד לטלפון נייד,
ויש לי מכשיר כשר...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני חושב שתשלום בפי פאל הוא מיידי אף שהם גובים מהאשראי אך הם גובים מיד, ולא בתאריך החיוב,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה