כללי pdf מהיר - כיצד?

• הוסף לסימניות
יש לי מאות קבצים שסגורים בסיומת JPEG,
ואני צריכה ליצור מכולם קובץ pdf.

יש קיצורי דרך? או שצריך למקם אחד, אחד או קבוצות?

אשמח אם תהיה לכם תשובה יצירתית. תודה

• הוסף לסימניות
בProperties של קובץ JPEG אחד, החלף Opens With: Microsoft Office Picture Manager ל Opens With: Adobe Acrobat
(או איזה תוכנת אחר של PDF).

• הוסף לסימניות
ודאי שיש

יחד עם חבילת SC מותקן כלי המאפשר המרה לPDF בלחיצת כפתור

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 615.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון; הקובץ יפתח באקרובט ואח"כ צריך לשמור אותו...
אבל, זה עדיין לא פותר לי את הפתיחה של כל קובץ -
יש דרך ליצור מכמה קבצים יחד קובץ PDF אחד?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין את בעייתך.

התירוץ לזה בוודאי שיכולים, אבל צריכים לזה Adobe Acrobat Pro

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין את בעייתך.

התירוץ לזה בוודאי שיכולים, אבל צריכים לזה Adobe Acrobat Pro

• הוסף לסימניות
יש עוד דרך.
להדפיס לPDF.

• הוסף לסימניות
מעולה! תודה רבה!
דרך שלב קבצים אפשר לסדר קבצים בסדר הרצוי וכו'...
תודה רבה לאכסניהולאנשי החסד ; אלמלא המקום הזה - הייתי עובדת שעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה