כללי PDF משוטח? יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
מאמתי למעצבים גרפיים אין אקרובט?

אפשר להשתמש בתוכנות צד ג', למשל, PDF Craetor.

• הוסף לסימניות
יש לי אקרובט אבל בעברית.

• הוסף לסימניות
אם יש אקרובט, יש גם דיסטילייר. תעשי צילומסך של עזרה-אודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;956500:
תודה, תקוה שהעלת את הנושא... באמת לא הצלחתי להסביר לגרפיקאים מה כן לעשות כי אני לא גרפיקאית ועכשיו אשלח הסבר ברור...
ומאינדזיין זה אותו סיפור?
אגב, שהנושא הזה של סגירת קבצים באקרובט הוא תחום קצת אפור בלימודי הגרפיקה (לתשומת לב בתי הספר לגרפיקה ו"פרוג" הנכבד בתוכם) אנו 12 שנה בתחום, ומנסיון- 80% מהגרפיקאים לא יודעים על מה אני מדברת וטוענים בנחרצות שקיימת רק דרך אחת לסגור קבצים לאקרובט ובכלל שכבות זה רק בפוטושופ ולא בתוכנות אחרות... כאילו שהמכונה יכולה להמציא מעצמה ריבוע כהה מסביב ללוגו בעבודה...
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=479288&postcount=12

• הוסף לסימניות
הצצתי בהודעה שם, מכיוון שאיני רוצה להקפיץ אני כותב את זה פה.
ובכן, כמו שכתב שם עדי רביד, אין דבר כזה שיטוח מעברים. יתירה מכך, מנסיון אישי, גם אם ממירים את זה לתמונה זה יוצא מדורג, עם מדרגות גדולות.

הבעיה היא אינה בריפ, כך שזה לא קשור לענייננו.

מה אם כן הבעיה?
ישנו בלוף בארץ הקודש שקוראים לו דפוס דיגיטלי. דפוס דיגיטלי פירושו הדפסה במכונת דפוס, שמתנהגת כמו מכונת דפוס, רק בלי לוחות. ככל הידוע לי יש רק יצרנית אחת שמייצרת אותם: HP-אינדיגו.
ישנם עוד 3 שיטות נפוצות להדפסה: פוטו. מדפסת הזרקת דיו, בה משתמשים גם במכונות הרחבות. ומדפסת לייזר. חשב מי שחשב והחליט לייצר מדפסות לייזר ענקיות, שיקר מי ששיקר וקרא להם דפוס דיגיטלי. כמובן שעלות מכונת לייזר היא אפסית לעומת מכונה של HP-אינדיגו, וזו הסיבה הסיבה שכל ה"דפוסים הדיגטליים" שצצו בשכונותנו משתמשים במכונת לייזר.
בשביל לקרוא לעצמך דפוס לא מספיק שיש לך מכונת למינציה או מכונת ריפול או גיליוטינה, צריך מכונת דפוס ומכונת לייזר זה לא מכונת דפוס.

במדפסות לייזר מאז ומתמיד יש בעיה במעברים, בעיה שמקורה בשיטת ההדפסה ולא בתמונה, כך שכל מה שתעשו - לא יעזור. היצרנים מתאמצים לפתור את הבעיה בטכנולוגיות שונות ומכונה עדכנית תדפיס מעברים הרבה יותר טוב ממכונה מלפני 5 שנים, אבל עדיין התוצאה רחוקה מלהשביע רצון.

לסיכום: מדפסת שעושה מעברים גסים - לא יעזור שום דבר. היא לא מסוגלת להוציא ברמת ההדפסה, לא ברמת ניתוח הקובץ לפני ההדפסה.

• הוסף לסימניות
אבל מכונות דפוס לא נותנות מענה למי שמעונין להדפיס 100 יח' למשל ומה יעשה מי שרוצה 100 ובאיכות?
אין לי מספיק מידע על האינדיגו אבל כנראה שעלות ההשקעה לא יכסה הדפסות קטנות מידי ועסק- חייב להיות רווחי, אם זה היה מספיק רווחי היו יותר מכונות והלקוחות- לפי שיטתך היו מצביעים ברגליים. הלקוחות (שלי בכל אופן) הם לא פריירים. ואם היה תחליף היו הולכים.
המכונות הדיגיטליות הטובות לא עולות פרוטות כפי שמשתמע אלא מאות אלפי שקלים, מסתבר לפי דברייך שהאינדיגו אוחזת במליון+ (זו רק הנחה אין לי שום ידע בקשר אליה) ובעלי מכונה זו לא יתעסקו עם זוטות כמו 100 תעודות הוקרה.

• הוסף לסימניות
אגב, מבחינתי כדפוס הבעיות של קובץ לא משוטח (הנושא הראשוני של האשכול) קיימות רק בפלוטרים הרחבים הזרקות דיו ודווקא לא בדיגיטליות/לייזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;956670:
הצצתי בהודעה שם, מכיוון שאיני רוצה להקפיץ אני כותב את זה פה.
ובכן, כמו שכתב שם עדי רביד, אין דבר כזה שיטוח מעברים. יתירה מכך, מנסיון אישי, גם אם ממירים את זה לתמונה זה יוצא מדורג, עם מדרגות גדולות.

הבעיה היא אינה בריפ, כך שזה לא קשור לענייננו.

מה אם כן הבעיה?
ישנו בלוף בארץ הקודש שקוראים לו דפוס דיגיטלי. דפוס דיגיטלי פירושו הדפסה במכונת דפוס, שמתנהגת כמו מכונת דפוס, רק בלי לוחות. ככל הידוע לי יש רק יצרנית אחת שמייצרת אותם: HP-אינדיגו.
ישנם עוד 3 שיטות נפוצות להדפסה: פוטו. מדפסת הזרקת דיו, בה משתמשים גם במכונות הרחבות. ומדפסת לייזר. חשב מי שחשב והחליט לייצר מדפסות לייזר ענקיות, שיקר מי ששיקר וקרא להם דפוס דיגיטלי. כמובן שעלות מכונת לייזר היא אפסית לעומת מכונה של HP-אינדיגו, וזו הסיבה הסיבה שכל ה"דפוסים הדיגטליים" שצצו בשכונותנו משתמשים במכונת לייזר.
בשביל לקרוא לעצמך דפוס לא מספיק שיש לך מכונת למינציה או מכונת ריפול או גיליוטינה, צריך מכונת דפוס ומכונת לייזר זה לא מכונת דפוס.

במדפסות לייזר מאז ומתמיד יש בעיה במעברים, בעיה שמקורה בשיטת ההדפסה ולא בתמונה, כך שכל מה שתעשו - לא יעזור. היצרנים מתאמצים לפתור את הבעיה בטכנולוגיות שונות ומכונה עדכנית תדפיס מעברים הרבה יותר טוב ממכונה מלפני 5 שנים, אבל עדיין התוצאה רחוקה מלהשביע רצון.

לסיכום: מדפסת שעושה מעברים גסים - לא יעזור שום דבר. היא לא מסוגלת להוציא ברמת ההדפסה, לא ברמת ניתוח הקובץ לפני ההדפסה.

חבל שלא ניתן ללחוץ פעמיים תודה
יש הבדל של שמים וארץ בתוצאה בין דפוס דיגיטלי אמיתי
(שהמוצר נראה כמו מדפוס אופסט, הטקסטים חדים, ואין מעברי צבע מוזרים או גוונים משונים שצצים להם בלי קשר לעבודה המקורית)
לעומת דפוס דיגיטלי "רגיל" ואפילו הטובים יותר, זה לעולם לא יראה כמו שרציתם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;956820:
אבל מכונות דפוס לא נותנות מענה למי שמעונין להדפיס 100 יח' למשל ומה יעשה מי שרוצה 100 ובאיכות?
אין לי מספיק מידע על האינדיגו אבל כנראה שעלות ההשקעה לא יכסה הדפסות קטנות מידי ועסק- חייב להיות רווחי, אם זה היה מספיק רווחי היו יותר מכונות והלקוחות- לפי שיטתך היו מצביעים ברגליים. הלקוחות (שלי בכל אופן) הם לא פריירים. ואם היה תחליף היו הולכים.
המכונות הדיגיטליות הטובות לא עולות פרוטות כפי שמשתמע אלא מאות אלפי שקלים, מסתבר לפי דברייך שהאינדיגו אוחזת במליון+ (זו רק הנחה אין לי שום ידע בקשר אליה) ובעלי מכונה זו לא יתעסקו עם זוטות כמו 100 תעודות הוקרה.

לייזר עוולה פחות ממאות, אבל כן, יותר ממאה... אינדיגו עולה הרבה יותר.
המכונה מיועדת להדפסות קטנות. כך שאם יש לך הדפסה בודדת - זה הפתרון.

נניח שהדפסה עולה כפול, דווקא בגלל שזה כמות קטנה עדיף לשלם עוד כמה שקלים וללכת על האיכות, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה