כללי PDF פעיל - הכיצד?

• הוסף לסימניות
ברח לי הביטוי המדוייק, אבל אני בטוחה שתבינו...
שלחתי לדפוס בקשה להצעת מחיר, הם שלחו לי קובץ PDF לכאורה רגיל.
פתחתי את הקובץ וכשעברתי על האימל שלי שמופיעה שם הסמן השתנה והוא נותן לי ללחוץ עליו ולשלוח הודעה (קישור - בקיצור).
עודי נפעמת מהגילוי, אני רואה שגם בתחתית הדף יש אפשרות להוסיף חתימה דיגיטלית.
שמתי לב שיש לחצן באקרובט שנקרא "טפסים" - כתבתי לו איתור שדות למילוי טופס ואפשר פשוט למלא את השדות, לשמור ולשלוח חזרה (במקום להדפיס, למלא ידנית ולפקסס או לסרוק ולשלוח).
לא יודעת מה איתכם, לי זה היה חדש, וממש התלהבתי!!!
השאלה איך אני יכולה ליצור טופס כזה ללקוחות שלי???

• הוסף לסימניות
בס"ד

בטח, אני זוכרת שלמדנו שממש אפשר ליצור לו קישורים וכ'ו הוא אינטרקטיבי לכל דבר
אם אני לא טועה את יכולה להגדיר לו את זה באינדייזין..
(אחפש לך איפה)

• הוסף לסימניות
בגדול הענין הוא פשוט:
לחצן ימני על הטקסט אח"כ על 'אינטראקטיבי' ושם על 'המר ללחצן' לאחמ"כ שוב תלחצי לחצן ימני 'אינטראקטיבי' ואז על 'אפשרויות לחצן' תיפתח תיבת דו שיח עם כל האפשרויות, קישורים, מעברי עמוד וכו'.
כשסוגרים זאת לPDF יש לסמן בחלון ההגדרות תחת הכותרת 'כלול' את ההגדרות הרצויות (סימניות, רכיבים אינטראקטיביים וכו').

זה ממש על רגל אחת. מקווה שלזה התכוונת. מצטער שזה בעברית...

• הוסף לסימניות
זה מאוד פשוט לעריכה באקרובט
באינדיזיין את מכינה את המלל עם קו במקום בו יש לענות תשובה
שומרת פידיאף רגיל
ובאקרובט בתפריט-פורמס-סטרט פורום אואיזרט
עושה אנטר אנטר מספר פעמים
וכל השדות מתמלאים בקוביות תכולה
כאן ניתן לשחק, להוסיף להוריד להגדיל ולהקטין
לערוך ולשמור

• הוסף לסימניות
בגדול הענין הוא פשוט:
לחצן ימני על הטקסט אח"כ על 'אינטראקטיבי' ושם על 'המר ללחצן' לאחמ"כ שוב תלחצי לחצן ימני 'אינטראקטיבי' ואז על 'אפשרויות לחצן' תיפתח תיבת דו שיח עם כל האפשרויות, קישורים, מעברי עמוד וכו'.
כשסוגרים זאת לPDF יש לסמן בחלון ההגדרות תחת הכותרת 'כלול' את ההגדרות הרצויות (סימניות, רכיבים אינטראקטיביים וכו').

זה ממש על רגל אחת. מקווה שלזה התכוונת. מצטער שזה בעברית..

• הוסף לסימניות
אפשר גם להטמיע ווידאו ופלאש בPDF

• הוסף לסימניות
לגבי טפסים אני לא יודעת, אבל קישורים אפשר לעשות אפילו ממסמך וורד פשוט, וכשמדפסים לpdf זה נשמר.

• הוסף לסימניות
טפסים עושים רק בAcrobat.
רוב שאר הדברים אפשר לעשות באינדיזיין. אפשר אפילו לעשות כפתורים (שמשתנים לפי מצבם וכו') בתוך אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
הארבס, התכוונת אקרובט דזיינר, לא? (באקרובט 9 החליפו את השם?).
פעם עשיתי איזה משהו ממש לא מקצועי, העליתי לפורום בזמנו.

באינדזיין אפשר לשלב גם וידאו ועוד כל מיני דברים מעניינים.

PDF אינטראקטיבי. זהו שם המוצר שקיבלת.

• הוסף לסימניות
לא צריך דיזיינר.
Acrobat Pro שמגיע עם כל חבילות CS(ואני חושב אפילו Acrobat Standard יש לה כל הכלים לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
לא הבנת אותי?
הדיזיינר מגיע יחד עם האקרובט. נראה לי שב-9 קראו לו בשם אחר.

• הוסף לסימניות
הבנתי מצוין.
דיזיינר זה תוכנה שאין במק בכלל...

• הוסף לסימניות
אם יש לך את כל החבילה של adobe design יש שם את התוכנה השם שלה הוא LiveCycle designer. בהחלט תוכנה מומלצת ליצירת טפסים וקבצי נתונים.

• הוסף לסימניות
כן.
זו אקרובט דיזיינר בשמה החדש.
מאוד קלה לשימוש.

האבס, חלקם של המאקיסטים נגרע?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;284480:
האבס, חלקם של המאקיסטים נגרע?
כן. :(
נו, אדובי החליט שרק מי שעובד בפי סי צריך את זה... :confused:

למרות שזה יותר קל (כמדומני) בדיזיינר, אפשר ליצר הטפסים גם באקרובט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה