כללי PDF

• הוסף לסימניות
יצא לכם לסגור לPDF,
ובחלק מקומות יצאו פסים לבנים דקים??
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הבעיה, אך כשאני עושה חיפוש,
זה מפנה אותי לגוגל.
אשמח אם תעזרו לי.

• הוסף לסימניות
זה שום דבר
תנסה להגדיל ותראה שעובי הקו נשאר אותו דבר;

אם אתה רוצה להוריד את הקוים, תכנס לתפריט edit>preferences שם תיכנס ללשונית page display יש שם באמצע amooth images ו- smooth line art בשתיהם שלא יהיה מסומן וי, פשוט האקרובט מנסה להחליק כל מיני דברים וזה התצוגה שהוא מראה, עדיף כן להשאיר את הוי דלוק מכיון שזה מוריד מהאיכות של התצוגה (בלבד)

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש תמיכה קוויקסופט והנה תשובתם

שלום
יש לי שאלה בתוכנת אינדזיין CS4, ואני עובדת ב- PC.
יש לי קובץ אינדזיין ואני עושה "ייצוא" ל- PDF,
ואז מסביב לאובייקט או לכיתוב שיש לו אפקטים - נוצרת מסביבו מסגרת מלבנית לבנה,
אמרו לי שלא יראו זאת בהדפסה, אבל מניסיוני לפעמים כן רואים זאת בהדפסה.
איך אפשר לייצא ל- PDF ושלא יהיו מלבנים אילו?
תודה רבה

ןתשובתם

בחלון היצוא ל-PDF סמני את התאימות ל-PDF1.4. לאחר מכן לא תראי ה"נימות הלבנות".

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 72.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אכן זה רק בתצוגה.

הסיבה לזה היא שבסגירה חסכונית ישנו אלגוריתם שלוקח את החלקים בקובץ שהם ב"רסטר" (לא וקטוריים) וחותך אותם לתמונות קטנות נפרדות - פעולה זו תורמת לצימצום נפח הקובץ.

בתצוגה באקרובט, עלולים להיראות הפסים הנ"ל בנקודות המפגש בין החתיכות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה