כללי PDF!!!!!

• פותח הנושא ml2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו נתקל פעם בבעיה:
כשאני עושה PRINT לPDF מקובץ מכל תוכנה של ADOBE CS4
הוא כותב לי "לא מגיב" והתוכנה נסגרת. למה?

• הוסף לסימניות
לאיזו מדפסת וירטואלית את/ה מנסה להדפיס את הPS? אולי יש בעיה עם מנהל ההתקן של המדפסת.
תנסה להדפיס לאותה מדפסת וירטואלית מתוכנה אחרת, למשל וורד ולראות האם הבעיה עדיין קיימת.

• הוסף לסימניות
לא, זה בסדר
הוא כותב לא מגיב
לא לגוע, זה יעבור תן לו 10 דקות והוא יוצר לך
הוא פשוט מאד יוצר את ה pdf וזה לוקח לו זמן...
גם לי זה ככה ואני בcs5 אבל למדתי,
זה יוצר ולכן הוא לא מגיב...
זה סוג של שכלול של הcs5 חלק מכלללללל הבעיות שלו.

• הוסף לסימניות
לא, זה בסדר
הוא כותב לא מגיב
לא לגוע, זה יעבור תן לו 10 דקות והוא יוצר לך
הוא פשוט מאד יוצר את ה pdf וזה לוקח לו זמן...
גם לי זה ככה ואני בcs5 אבל למדתי,
זה יוצר ולכן הוא לא מגיב...
זה סוג של שכלול של הcs5 חלק מכלללללל הבעיות שלו.

לא זה ממש לא קשור, הוא חושב וחושב וחושב ועד שאני לא סוגרת את התוכנה הוא לא מגיב...
ולי יש CS4, כנראה שהשכלול התחיל מאז...

• הוסף לסימניות
אה, וחוץ מזה הבעיה קיימת בכל התוכנות...

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה בעיה כבר ב- CS2
מחכה בסבלנות ובסוף זה מסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה