Peaches & Cream

• הוסף לסימניות
כיף לראות תמונות שלך בסגנון קצת אחר אבל עם אותה חותמת!:)
משגע לגמרי!!מדהים

• הוסף לסימניות
צילומים יפים
פריחת האפרסק יפהפיה, לא יודע למה הפנים גם קיבלו גוון אפרסק, לטעמי זה לא מחמיא.
חוץ מהגוון הכל סבבה.

• הוסף לסימניות
חלום של תמונות, פשוט מדהים
אין על התמונות שלך!!

• הוסף לסימניות
גלויותתתת לחלוטין!
אין מה להוסיף...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה לקוח מאיזה סרט..
כל תמונה יותר יפה מהשניה
והילדים בכלל משלימים

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות והכותרת בדיוק מתאימה. הפיבוקיטית שלי זה שהם הולכים מאחורה וגם מאוד אהבתי את הנשיקה השובבה.
בתמונה השניה הענף בפנים מפריעה לי קצת
העריכה מאוד מתאימה לצילומים
והבגדים שלהם מושלמים ללוקיישן

• הוסף לסימניות
אין עליכן!
תודות...
תמונות מהממות והכותרת בדיוק מתאימה. הפיבוקיטית שלי זה שהם הולכים מאחורה וגם מאוד אהבתי את הנשיקה השובבה.
בתמונה השניה הענף בפנים מפריעה לי קצת
העריכה מאוד מתאימה לצילומים
והבגדים שלהם מושלמים ללוקיישן
גם לי זה הפריע אבל התאורה ותפיסת הרגע גברו על זה.

• הוסף לסימניות
קסום!!!
אין מילה אחרת שתגדיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה