picasa- מי מכיר

• הוסף לסימניות
התקנתי תוכנת פיקאסה על המחשב, התוכנה שהעלו פה בעבר והיא ממינת תמונות מדהים לפי נושאים, אך היות והחלטתי למחוק אותה מהמחשב, עדיין אינני רואה את כל קבצי התמונות שהיא יצרה להם תיקיות ומינה,
ז"א אני לא מחפשת את הנושאים הממויינים, הם ודאי נמחקו מהתוכנה אני מחפשת את התמונות שהיו בתיקיות המקוריות, האם גם הם נמחקו? חשבתי שהיא יצרה להם העתקים.
מישהו יודע לענות לי האם נמחקו לי יחד עם התוכנה כל קבצי היעד?

• הוסף לסימניות
מסתבר שבמשך ההסרה המחשב שאל אותך אם להסיר את הקבצים ולחצת כן אם אף בטוחה שהמחשב לא שאל אז תחפשי את הקבצים טוב ותמצאי...

• הוסף לסימניות
PICASA כמו גם ITUNES ועוד תוכנות דומות לה, הם תוכנות קטלוג. זה אומר שהם ממינות ומאנדקסות את המדיה שהם מוצאות במחשב שלך. היא לא שומרת שום תמונה במקום משלה אלא משאירה אותה במקומה.

• הוסף לסימניות
PICASA כמו גם ITUNES ועוד תוכנות דומות לה, הם תוכנות קטלוג. זה אומר שהם ממינות ומאנדקסות את המדיה שהם מוצאות במחשב שלך. היא לא שומרת שום תמונה במקום משלה אלא משאירה אותה במקומה.

אתה בטוח בזה?

• הוסף לסימניות
אולי היית מייבא תמונות דרכה, ולא שמת לב למיקום שהיא מניחה אותם. פשוט תחפש, הם איפשהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה