כללי PLACE CTRL D הכנסת קובץ

• פותח הנושא yilob
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להכניס קובץ PDF והוא אומר לי"failed to oped file"???!!!:confused:

קבצים מצורפים

• 000.png
    KB 50.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נו, אף אחד לא יכול לעזור?!

• הוסף לסימניות
בשעה כזו אין הרבה מי שיענה לך...

ההודעה אומרת שהכנסת הקובץ נכשלה
יתכן ויש בעיה בקובץ פידיאף
תנסה לגרור אותו לפוטושופ לשיטוח
ואם גם שם לא יפתח
תסגור אותו מחדש בתג

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שזה קובץ שסגרתי מאינדיזיין ונאבד לי הקבצים המקוריים שהושתלו לאינדיזיין, ונשארתי רק עם הPDF ההוא שאני צריך עכשיו להוציא משם אותם עמודים. הPDF נראה מצויין נפתח כרגיל ואפילו יצוא של אותם עמודים הצליח, ורק עם ההעברה חזרה לאינדיזיין נוצר הבעיות??!!

• הוסף לסימניות
מה זה שיטוח בפוטושופ??

• הוסף לסימניות
תגרור את המסמך לפוטושופ
תבדוק שיש לו רזולוציה מתאימה
ותשמור בשם

זו תרופה למקרי חרום לקבצים פגומים
שלא יעשו בעיות בדפוס

• הוסף לסימניות
גררתי, איך בודקים רזוצלויה ומה מתאים
סליחה על הבורות [צירפתי קובץ]

קבצים מצורפים

• 0000.png
    KB 237.7 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה