player c\c++

• הוסף לסימניות
שלום יש לי אפליקציה שכתובה ב בC++, אני רוצה שהיא תנגן קבצי וידאו.
משום מה אני לא מוצאת API או ספריה מתאימה.
משהו יודע להפנות אותי לחומר?

• הוסף לסימניות
אם זה נועד לאנדרויד אולי תנסו לבדוק בפורום XDA
forum.xda-developers.com

ואם זה נועד לווינדוס תנסו ב:Sevenforums
sevenforums.com
(האתרים באנגלית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלבב;1481357:
אם זה נועד לאנדרויד אולי תנסו לבדוק בפורום XDA
forum.xda-developers.com

ואם זה נועד לווינדוס תנסו ב:Sevenforums
sevenforums.com
(האתרים באנגלית).

תודה רבה
זה לא לאנדרואיד.
אלא מדובר בplayer למחשב שאני אמורה לתכנת אותו.

• הוסף לסימניות
קצת לא ברורה השאלה
אולי תפרט מה האפליקציה עושה כבר, ואיזה API אתה מחפש
של מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zotrix;1482920:
קצת לא ברורה השאלה
אולי תפרט מה האפליקציה עושה כבר, ואיזה API אתה מחפש
של מה?

אני באמצע לפתח אפליקציה בQT (קוד בc++)
זה אמור להיות חלון שיידע לנגן קובץ וידאו בכל הפורמטים:
h264,mp4 וכו'
הבעיה שאני לא מוצאת שום קוד\API כי בכל פעם שאני מחפשת בגוגל הוא מביא לי players ...

• הוסף לסימניות
windows משתמש בשביל לנגן ב WMP או נגן אחר שמוגדר כברירת מחדל, את יכולה להציב באפליקציה שלך חלון של מדיה פלייר או לשלב קוד של נגן בקוד פתוח כמו VLC

• הוסף לסימניות
תני מבט על ffmpeg או על mencoder
לשניהם נכתבו אפליקציות וידאו ללינוקס, שניהם קיימים גם בווינדוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה