דרוש מידע QA כל המידע הנדרש -עובדים בתחום ? כנסו !!!!

• הוסף לסימניות
היי

מחפש מידע אודות תחום ה- QA יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח למענה מהעוסקים התחום.

1, האם זו עבודה מבוקשת בתחום הייטק ? [לגברים]

2. ההכנסות בעבודה זו גבוהות ?

3. מהי רמת הקושי בלמידה ? -

וכאן אציין שאני מגיע עם רקע טכני - לומד טכנאי מחשבים ומכיר את תחום ניהול רשתות
היכן ממקום רמת הקושי בלימודים ??נראה לכם ניתן לשלב עם וים עבודה מלא ובערב ללמוד את זה או שזה חומר עיוני שליכאורה ידרוש הרבה מאמץ - למי שבאמת רוצה להצליח

4. QA Experts מכירים את המכללה הזו מישו למד שם ? יש להם שי' מאוד יחודית ומעניין אותי לשמוע ממי שעבר שם את הקורס

תכלס : מחפש ללמוד מקצוע בתחום ההיטק ברמה סבירה על מה ההייתם ממליצים ?

אה ועוד משו ..... אם יש לכם מידע חשוב לעדכן בהקשר לתחום זה אשמש מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
עוד משו ... קטן

כבודקי תוכנה יש לכם חשבון לינקדין ?? הבנתי שזה משהו מאוד בסיסי בשביל להתקבל לעבדה האם זה נכון ?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד אם כבר אז להתמקצע בתחום האוטומציה ולא הבדיקות.
הרבה חברות הייטק כבר לא מעסיקים כמעט בודקים ידניים והכל הולך לכיוון האוטומציות, שם גם נמצאות המשכורות הטובות יותר.

• הוסף לסימניות
1, האם זו עבודה מבוקשת בתחום הייטק ?
יש ביקוש ויש הרבה מועמדים לכל משרה. ובשנים הקרובות אני מאמין שהביקוש ירד בעקבות שימוש ב AI. אך זה עדיין משרה טובה לשער הכניסה להייטק
2. ההכנסות בעבודה זו גבוהות ?
הכל יחסי. יחסי למתכנת לא. יחסי לשאר המשרות שלא בהייטק כן
וכאן אציין שאני מגיע עם רקע טכני - לומד טכנאי מחשבים ומכיר את תחום ניהול רשתות
היכן ממקום רמת הקושי בלימודים ?
אין קשר בין התחומים

• הוסף לסימניות
אוטומציות זו מילה גדולה מדי, ובהרבה מקרים זה סתם מילת באז
אם אתה מתחבר לתחום התכנות , אז תתחיל ב qa ואחרי זה תתקדם לתכנות
פיתוח אוטומציות (בדיקות אוטומטיות) זה מונח בסיסי ובכלל לא מילת באזז (לא מדברת על בוטים וכו..). וגם הרבה יותר קל והגיוני להתקדם ממנו לפיתוח.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד אם כבר אז להתמקצע בתחום האוטומציה ולא הבדיקות.
הרבה חברות הייטק כבר לא מעסיקים כמעט בודקים ידניים והכל הולך לכיוון האוטומציות, שם גם נמצאות המשכורות הטובות יותר.
בדרך כלל לא יתנו למי שאין לו נסיון בבדיקות ידניות (גם ידני קשה למצוא בלי ניסיון)

• הוסף לסימניות
אם כבר אשכול בתחום אשמח לדעת
יש לי תעודת בודקת תוכנה אך בפועל לא כ"כ זוכרת את החומר והידע הנלמד
יש סיכוי להתקבל לעבודה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה