• הוסף לסימניות
קיבלתי את הריינוקס 250 אז החלטתי מעט להשתעשע...:D

הטבעות לא חדשות ולכן הן בעלות חריצים ומכות:(, זה מעט מפריע אבל בחנות תכשיטים חייבו אותי לשלם לפני שאני לוקח משהו חדש:mad:

כל הערה, המלצה לשיפור, טיפים לצילום בסיגנון הזה יתקבלו בהרבה יותר מברכה:)

• הוסף לסימניות
בעיות תאורה קשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;461603:
כל הערה, המלצה לשיפור, טיפים לצילום בסיגנון הזה יתקבלו בהרבה יותר מברכה:)

נכתב ע"י yossmor2;461606:
בעיות תאורה קשות.

נו...

אתה המומחה, אפשר מעט הסבר איך מצלמים כאלה דברים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;461608:
נו...

אתה המומחה, אפשר מעט הסבר איך מצלמים כאלה דברים?

אתה רוצה ללמוד שחיה בהתכתבות :)

זה בסדר, תמשיך לנסות, תוסיף מקורות תאורה ותחליף רקעים, לאט לאט נכוון אותך.

• הוסף לסימניות
יוסי,

השאלה שלי האם הגישה שלי בכלל נכונה לצילום הזה.

צילמתי כפי שאתה רואה על משטח מבריק, עם פלאש ישיר מרוכך בצמצמים סגורים.

הסיבה למיטב הבנתי למה שעשיתי היא:

פלאש ישיר יתן לי נצנוצים מהיהלומים, צמצם סגור יגדיל לי את עומק השדה והפלוס הגדול ביותר יתן לי לפעמים ניצוצות מהתכשיט כפי שניתן לראות בצילום השלישי בצד שמאל.

הצילום הראשון הוא על משטח לבן מבריק. ה'ליכלוכים' על המשטח הם בגלל החזר אור מהיהלום - מה שאהבתי, אך יתכן שזה מוריד מערך התמונה.

המשחק עם הצל בשניה הוא מעניין וזו כוונתי אבל אני יודע שהוא לא מדהים, אולי בגלל עומק שדה רדוד מידי בחלק התחתון או קומפוזיציה לא מדוייקת.

כפי שכתבתי לעיל אין לי שום ניסיון בתחום וזה לא עבודה ללקוח (ח"ו, וחלילה וגו'), זה פשוט חלק מתהליך למידה של תחום צילום המאקרו/מוצרים ואשמח להערות בונות. לכן אני לא מצפה ממך לכתוב מגילות של הסברים והדרכות, אך בעקרון מה צריך בשביל צילומים כאלה?

אוהל אור + פלאש ישיר/ צידי?

סתם יותר אור?

וסתם שאלה על הדרך, בקטלוגים רבים אפשר לראות צילומים של טבעות עם צל מעוקם, כאילו צימו את הטבעת עומדת עקום על המשטח (צל בזוית של כ70 מעלות), איך מעמידים כך את המוצר?

שוב תודה לך יוסי ולכל מי שיכול להוסיף בתחום!

• הוסף לסימניות
תתחדש

אני מקווה שאתה לא הולך לבזבז את הזמן של הריינוקס
על טבעות ותכשיטים :D

• הוסף לסימניות
אל תנסה להפיק את הנצנוץ בצילום,
פוטושופ היא תוכנה מקסימה עבור הפקת הנצנוץ הנ"ל :)

האור הישיר גרם לך לצללים קשים שאינם מחמיאים למצולמות...

• הוסף לסימניות
עקרונות ראשונים להתנסות: (אי אפשר ללמוד הכל בבת אחת).

- תאורה קידמית מרוככת, ע"י נייר וכדו'.
- תאורה אחורית מרוככת כנ"ל, במטרה לעשות הפרדה מהרקע.
- רצוי להתחיל בצילום של מוצר בודד, במצב שוכב והצילום כלפי מטה בזוית של 45 מעלות.

עשה תמונה, תעלה לכאן ונמשיך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;461679:
תתחדש

אני מקווה שאתה לא הולך לבזבז את הזמן של הריינוקס
על טבעות ותכשיטים :D

אני כבר מעלה לכבודך כמה צילומים מיום שישי, אני צריך כמה דקות לעבור על הסחורה.:)

נכתב ע"י mig;461778:
אל תנסה להפיק את הנצנוץ בצילום,
פוטושופ היא תוכנה מקסימה עבור הפקת הנצנוץ הנ"ל :)

האור הישיר גרם לך לצללים קשים שאינם מחמיאים למצולמות...

תודה!

אין לי מושג איך לעשות את זה בפוטושופ. אני בכל אופן מעדיף לגעת כמה שפחות בפוטושופ בצילומים (מלבד בהירות קונטרסט, קצת לבלבס וזהו).

יתכן והייתי צריך לרכך את התאורה הקידמית עוד יותר.

נכתב ע"י yossmor2;461789:

- רצוי להתחיל בצילום של מוצר בודד, במצב שוכב והצילום כלפי מטה בזוית של 45 מעלות.

תודה רבה יוסי!

אני לא בפוזיציה לפתוח כרגע מצלמה, תאורה וכו', בע"ה אעשה זאת מחר ואעלה לפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;461789:

נסיון:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה