roland | מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
מתעניינים לגבי רכישה של אורגן לנגינה חובבנית
(ברמה גבוהה).
המליצו לנו על אורגן Roland מדגם exr5\e50.מכירים?
נשמח לשמוע מה'מבינים' דעות לכאן ול... | טווח מחירים
(4.5? הרבה??!....) מקום קניה מומלץ וכד'
'תזמרו' לנו......
תודה
:)

• הוסף לסימניות
יש באשדוד משפחת גלזר ברובע ז' קנינו אצלם אורגנית במחיר השווה לכל נפש יותר זול מכל מקום השוונו מחירים מהרבה מקומות הם אחראים גם לאחריות הם סוכנים או משהו כזה מומלץ

• הוסף לסימניות
אני בוגר של רולנד va3 [אגב גם הוא וגם הפאנטום XA שלי מועמדים למכירה] אני מאוד אוהב את הרולנד על שלל סדרותיו. לאלו שמתחילים עכשיו לנגן הייתי ממליץ על ימאהה, אבל אחד שכבר נחשב מתקדם, הרולנד הולם את מידותיו בצורה מושלמת.

• הוסף לסימניות
YAMAHA זה ממש לר רק למתחילים!
לי יש את הדגם S-700. כנראה שעוד לא יצא לכם להיתקל בו.
למעוניינים - המחיר בסביבות 4500 ש"ח בכלי זמר, ויש גם את הדגם הקצת יותר משוכלל - S-900 שעולה בסביבות 6500, אם תכנסו לאתר של ימהה תוכלו לראות הדגמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינקיס;236093:
אני בוגר של רולנד va3 [אגב גם הוא וגם הפאנטום XA שלי מועמדים למכירה] אני מאוד אוהב את הרולנד על שלל סדרותיו. לאלו שמתחילים עכשיו לנגן הייתי ממליץ על ימאהה, אבל אחד שכבר נחשב מתקדם, הרולנד הולם את מידותיו בצורה מושלמת.

מי הוא VA3 - סידרה קודמת? למכירה? בכמה....?

• הוסף לסימניות
VA3 הוא אורגן של רולנד שיצא לשוק לפני כ7 שנים. מקצועי ברמה הכי נמוכה של המקצועיים.
באותה סדרה יצאו גם VA5 וVA7 המפורסם.

• הוסף לסימניות
e50 מצוין ויש גם את ה e60 ואפשר את הקורג pa 50 אני אישית מנגן ב g70

יונה

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהו אינפורמציה על gw8 של רולנד, כמה הוא מקצועי להופעות ואירועים, והיכן ניתן לראות הדגמות בצורה מובנת לתכנות ועבודה עם הכלי (שלחו לי חוברת הסברה, אבל זה בספרדית...), תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה