• הוסף לסימניות
לאחר צילומים שעשיתי התמונות לא מופיעות וכתוב card cannot be accessed
פניתי לחנות שמתעסקת בתחום והם טוענים שהכרטיס מת
אם למשהי יש מידע שיכול לעזור לי כיצד בכל אופן אפשר להציל את התמונות או שיודעת על מקום שממוחה בזה אשמח לשמוע
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לפנות למעבדה מומחית בתחום,
כמו המעבדה הדיגיטלית או משהו בסגנון
רק אל תנסי לצם על הכרטיס שוב אחרי שזה קרה.
את יכולה לפנות למשהו שיודע לשחזר כרטיסים
שלפחות ישחזר לך את התמונות.

• הוסף לסימניות
את גם יכולה לנסות לשאול בסטודיו פז הוא משחזר כרטיסים

• הוסף לסימניות
פניתי לסטודיו פז אך הוא לא הצליח
הוא אמר לי שאפנה למעבדה

• הוסף לסימניות
אני יכולה לתת לך פרטים על המעבדה הדיגיטלית
אבל נראה לי שכדאי לך איש מחשבים מומחה למקרה כזה במיוחד
אם זה תמונות שיקרות לך

• הוסף לסימניות
תחפשי בפורום תוכנה חומרה ורשתות

• הוסף לסימניות
ניסית לחבר את הכרטיס למחשב?

• הוסף לסימניות
פניתי לאחד שמומחה במחשבים אומנם הוא לא עוסק בתחום של שיחזור כרטיסים אך בכל אופן הצליח לעשות זאת מה שאחרים לא הצליחו.

• הוסף לסימניות
יכולה לתת פרטים שלו?
צריכה שחזור להארד דיסק:(

• הוסף לסימניות
התמונות לא מופיעות גם לא במחשב וגם לא בתוך המצלמה? אם הן מופיעות במצלמה, אז עלייך לחבר את המצלמה למחשב דרך כבל USB וזה אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני נכנסת לאשכול ושמחה שהסתדרת
בעלי טכנאי מחשבים ועשה לי גם פעם שחזור לכרטיס...
אולי גם לארדיסק הוא יכול לעשות לך 0533110844

• הוסף לסימניות
היה לי פעם בעיה דומה עם כרטיס שצילמתי עליו חתונה. פניתי לבן דוד של בעלי, יעקב שפירא, שהוא טכנאי מחשבים, והוא הצליח לשחזר את הכרטיס.
יעקב- 054-6426500

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה