עזרה SMS לאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
התכתבתי עם מישהו שם והסברתי לו על כוח הקניה העצום שמתפספס להם שנמצא בחוסר אונים והוא כתב לי שיש להם מענה טלפוני (באנגלית, אני פשוט לא דובר אנגלית) ואפשר להסביר להם בקלות שם את זה
נראה לי שלא יהיה קשה להם להבין כמה כסף הולך לפח....
לדעתי בציבור הקומה הכשרה יש באזור מיליון מאה משתמשים ברשת (מקווה שלא מגזים) שפשוט נמנעים מלקנות רק בגלל הSMS!!!!!!!!!!
טירוף!!!!!!!
חיפשתי את המענה טלפוני שלהם באינטרנט ככה: AliExpress phone number ומיד נתן לי את המספר
מחכה לעדכון מדוברי האנגלית בינינו...

• הוסף לסימניות
הפתרון הפשוט
sms מימות המשיח
58.5 שקל חד פעמי ואתה מקבל sms לכל החיים בלי עלות נוספת דרך המחשב
זה המספר 077-2222-770

• הוסף לסימניות
כשאלי אקספרס מבקש לשלוח SMS, זה אומר בדרך כלל או שהחשבון נחסם, או שיש בעיה עם הIP
וגם אם יתנו לו מספר לשלוח לו SMS הוא בפועל לא ישלח כלום, מנסיון ארוך איתם.

• הוסף לסימניות
לי יש חשבון באלי אקספרס והוא רוצה שאאמת את החשבון בSMS [אפילו שנרשמתי במייל] איך אפשר לקבל SMS או להצליח להיכנס בלי לאמת בSMS?
בפעם הראשונה שנכנסים אפשר לשלוח הsms לכל מספר אחר , ( צריך לבקש ממשהו שיקבל בעבורך את הקוד) ואחר כך פותח את האתר בלי צורך בsms

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסתי לשלוח ל5 מס' שונים עם SMS כלום לא עוזר יש להם בעיה
לא יודע איך אפשר לפתוח חשבון חדש
בחשבון הקודם סיסמא במייל הספיקה
כל הפיתרונות שהעלו כאן לא פותרים את העניין למורות שיש לי איך לקבל SMS

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לקבל SMS בשבילי עכשיו?
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הזמנתי מוצר באלי אקספרס
משום מה קיבלתי הודעה מציטה למרות שהמוצר מאושר לייבוא.

שלום ****, משלוח ***** נבדק ע"י נציגי משרד התקשורת ואינו קיבל אישור . באפשרותך להגיש בקשה לאישור ציוד תקשורת מול משרד התקשורת בלינק https://www.gov.il/he/service/approval_of_wireless_equipment_imported תוך 7 ימים מקבלת הודעה זו. במידה וקיבלת אישור ממשרד התקשורת יש להעביר את הטופס אלינו בווטסאפ https://wa.me/972559686622 .למעקב אחר המשלוח אנא היכנס ללינק: https://u.cheetahint.com/**** בברכה, צ'יטה שליחויות. *אין להשיב להודעה זו*

תכלס הגשתי בקשה שאחרי הרבה פינג פונג אושרה סוף סוף, יש לי מסמך אישור
ניסיתי לשלוח להם במייל אין התייחסות
בקשתי ממישהו לשלוח בווצאפ, ואז נשלח אלי SMS עם קוד שאמורים להחזיר שם כדי להגיע לנציג, כמובן הSMS לא מגיע אלי

יש למישהו רעיון איך אני יכולה להתקדם עם זה?
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה