Softros Lan Messenger

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל פעם בתכנה הזאת?
יש לי אותה ברשת והיא עושה לי בעיות!

• הוסף לסימניות
זו תוכנה לניהול צ'אט ברשת מקומית, אם אתה לא זקוק לה תסיר אותה, אם אתה זקוק לה - יש להם תמיכה טכנית ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2154480:
זו תוכנה לניהול צ'אט ברשת מקומית, אם אתה לא זקוק לה תסיר אותה, אם אתה זקוק לה - יש להם תמיכה טכנית ....

תודה רבה!
אני מחכה לתשובה מהתמיכה טכנית.
אבל עד אז...

• הוסף לסימניות
אם זה בתשלום אז תחכה, אם לא ובלי קשר אתה מוזמן לשקול להחליף אותה בפתרונות אחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2154551:
אם זה בתשלום אז תחכה, אם לא ובלי קשר אתה מוזמן לשקול להחליף אותה בפתרונות אחרים
מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי במשהו ספציפי ברמת רשת מקומית, אני מבין מדבריו של פותח האשכול ש lync של מייקרוסופט לא רלוונטי כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2155102:
לא התנסיתי במשהו ספציפי ברמת רשת מקומית, אני מבין מדבריו של פותח האשכול ש lync של מייקרוסופט לא רלוונטי כאן.

נכון מאוד.
בכל אופן עליתי על הבעיה ומנסה לסדר אותה.

נ.ב. התכנה הזאת מאוד פשוטה ונוחה לשימוש רק אלנו הייתה בעיה ברמת User ולא תכנה.

• הוסף לסימניות
מה גילית, גם אצלי יש לי בעיה שלא כל המשתמשים ברשת מופיעים, איך סידרתם את זה?

• הוסף לסימניות
קצת באיחור..

אצלי לא כל הרשתות הוגדרו בהגדרת Network וגם הרבה משתמשים אצלי משתמשים עם אותו USER וזה יוצר בעיות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה