דרוש מידע SOS מתסרקת בביתר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ציפי שטיינברג לוקחת עדיין מחירים סבירים ( תבדקי אם היא לא עדכנה מחירים ) אם את מוכנה להתפשר יש הרבה בנות שלוקחות גרושים ועושות נחמד אני יכולה לבקש מהבת שלי יש לה רשימות של כאלו

• הוסף לסימניות
ציפי שטיינברג לוקחת עדיין מחירים סבירים ( תבדקי אם היא לא עדכנה מחירים ) אם את מוכנה להתפשר יש הרבה בנות שלוקחות גרושים ועושות נחמד אני יכולה לבקש מהבת שלי יש לה רשימות של כאלו
שרי נברוצקי(פיירמן)
מאפרת ומסרקת-0553399203

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנא תעזרו לי אחי מתחתן בעוד חודש ולי ולאחותי עדיין אין מתסרקת לחתונה ניסינו כבר אצל ציפי שטיינברג רבקי מלוביצקי נחמי חשין ועוד אחת וייזר שהמליצו לי עליה ( לא זוכרת את השם ) כולן תפוסות לתאריך אשמח לקבל עוד רעיונות למתסרקות ברמה גבוהה בביתר יאללה תזרימו דחוף לי. תודה:sick:
אסנא רינגל - בירושלים,
רמה מקצועית, במחירים נוחים מאוד!
0548494771

• הוסף לסימניות
אנא תעזרו לי אחי מתחתן בעוד חודש ולי ולאחותי עדיין אין מתסרקת לחתונה ניסינו כבר אצל ציפי שטיינברג רבקי מלוביצקי נחמי חשין ועוד אחת וייזר שהמליצו לי עליה ( לא זוכרת את השם ) כולן תפוסות לתאריך אשמח לקבל עוד רעיונות למתסרקות ברמה גבוהה בביתר יאללה תזרימו דחוף לי. תודה:sick:
0548546992 ספרית מרק אלופפפפפה לקחנו אותה כבר 2 חתונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה