כללי tasty-לוגו לחו"ד

• הוסף לסימניות
הסתכלי בשני לוגואים, ותבדק מאיזה לוגו מושך אותך לקנות את האוכל

ההבעה של הלוגו שעיצבתי (לדעתי, וכנראה חיים בניסוי יחלוק עלי) הו
"אני.... רוצה... ללכת... לאכול... בטייסטי!!!!

קבצים מצורפים

• Tasty DIFF.png
    Tasty DIFF.png
    KB 134.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
למען הבהר:
לא התייחסתי לדמיון של "הימיש".
דרכי היא, שכאשר אני מזהה בעיה בעיצוב, אני לא מגיב ברמה הפרטנית של העניין, עשה כך ואל תעשה כך, הוסף צבע וכו' וכו'
אלא משתדל להעביר עדע יקרוני ואת כללי העניין , ולכן אני משתדל להגיב בצורה כזאת שילמדו עוד משהו בתורת העיצוב.
יתכן בהחלט שמעצבים מנוסים יחלקו עלי בנקודות מסויימות, וסה מציוון!!! כי אתם צריך דעתשאין דעה אחת מוחלטת בעולם.

עוד עצה בקבלת ביקורת, והיא שלא תאמינו לכל אחד שמגיב לכם.
הכיר את המקצענים התחום המסויים המדובר _במקרה הזה לוגו) ונסו לקבל את הביקורות מה"מבינים"
קבלת ביקורת מכל מאן דהו שכה נראה לו שצריך להיות, רק יבלבל אתכם ועלולים לפתח שיטות של טעות

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הסקיצה שהעלה ר' אליהו פריד
ואוו איזה השקעה , לשבת ולשרטט. כל הכבוד!!

זה באמת מושך יותר

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שהעלה הרב פריד שהלוגו יותר מזמין לאכול ולא בואו לאכול אוכל פשטני ובלי טעם
הוא הוסיף קצת טעם וצבע
כמובן שאפשר עוד קצת לשפר שם את הכובע

והשאלה המתבקשת
מי קהל היעד?
איזה סוג חברה הם?
איך המתחרים שלהם נראים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההשקעה אין לי מלים !!!!, סליחה על חוסר התגובה ( ככה זה שקצת עושים הפוגה בזכות הלקוח :))
תודה ושוב תודה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;n4914647:
יש משהו במה שהעלה הרב פריד שהלוגו יותר מזמין לאכול ולא בואו לאכול אוכל פשטני ובלי טעם
הוא הוסיף קצת טעם וצבע
כמובן שאפשר עוד קצת לשפר שם את הכובע

והשאלה המתבקשת
מי קהל היעד?
איזה סוג חברה הם?
איך המתחרים שלהם נראים?

לא באתי להביא את הלוגו לשלמות, רק יישמתי בלוגו את ההערות שרציתי להעיר

• הוסף לסימניות
שדרוג ושיפצורים בעקבות:) ר' אליהו פריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה