the childrens place

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם המידות של the childrens place ?
האם הם גדולות או תואמות מידה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תואמות נוטות לגדולות...
אל תקני יותר גדול כי המידות ממש גדולות שם.
באתר שלהם מתחת כל פריט יש תגובות של לקוחות שקנו
את יכולה ללמוד מזה על כל פריט עד כמה הוא באמת מתאים למידה כי יש פה ושם פריטים שכדאי לקחת מידה יותר

• הוסף לסימניות
מידות גדולות - במכנסיים בוודאי

• הוסף לסימניות
לדעתי מידות רגילות, כמו כל החברות האמריקאיות.
אם את רוצה שאמדוד לך משהו ספציפי, יש לי מגוון רחב של בגדים שלהם בבית....

• הוסף לסימניות
בפיג'מות אוברולים- מדויקות למדי.
הבת שלי די קטנה,
היא נכנסת עדיין למידה פחות.
אבל המידה האמיתית שלה בסדר עליה.

(יש להם גזרות פשוט מהממות באוברולים- צמודות ונוחות, עם גומי בכף רגל וכו, הכי נוח שיש)

• הוסף לסימניות
תינוק בן 16 חודש איזה מידה?
ילדה בת 4 וחצי גבוהה איזה מידה?

• הוסף לסימניות
למה לא תראי בעיניים בחנות?
ילדה בת 4 וחצי לדעת מידה S (ככה הולך אצלם) רשום גם מידה 4/5
תינוק אני לקחתי לבן שלי מידות במכנסיים וחולצה מידה אחת פחות לפי הגיל.
12-18 הוא בן שנה ועשר

• הוסף לסימניות
לגבי פיג'מות - בחנות הרשמית שלהם בארץ הם מיבאים רק עד מידה 2.
הפיג'מות קצת גדולות, לא הייתי לוקחת מידה יותר. לבן שלי בן ה-3 קניתי מידה 4 וארוך עליו.
המכנסיים שלהם לא עומדות (למי שאוהבת סקיני). המידות סבירות.
כנ"ל בסוודרים - המידות פחות או יותר מדויקות.

• הוסף לסימניות
בפיז'מות קטנות ממש. בשמלות של ילדות קטנות- קטנות למדי.
בבגדי בנים- די לפי הגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה