• הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח usb 3 והלוח שלי תומך בזה
אני הכנסתי אותו במקום המיועד
והמחשב מעביר לי קבצים במהירות של 50 מ"ב לשניה?

יש למישהו הסבר?
זה אמור להעביר פי 10 מה2?

• הוסף לסימניות
בעיקרון usb3 מעביר פי 10 מ2

אבל צריך להבין שיש גם מגבלה של מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק קשיח

שהוא כנראה המוגבל פה

• הוסף לסימניות
החיבור יכול באופן תיאורטי להעביר 5 גיגה-סיביות (ערוץ דו צדדי) לשניה - שזה כולל תקורה של 10 אחוז בערך 400 מב לשניה.
בפועל בגלל שהתקן עוד לא לגמרי בשל , ועוד שלל מגבלות , כמו למשל שהשבב של ה USB3 בעצמו יושב על ערוץ PCIX1 שמתמלא די מהר כבר ב 260 -300 מגה לשניה. לכן אפילו אם תחבר SSD מאוד מהיר לא תראה הרבה יותר מ 250 בפועל.
למקרה שלך , מצטרפת העובדה שהרבה יצרנים של דיסקים חיצוניים משתמשים בדיסקים מאוד איטיים (4200 סלד) במקום 5400 או 7200 כדי להתאים את הדיסקים למגבלת ה 500 מיליאמפר של USB2 מה שגם לא תורם הרבה.
דיסק 7200 רגיל בחיבור USB3 יתן בערך 80-90. שזה 15 אחוז פחות מהתעבורה שלו ב SATA.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה