VGA HDMI תקע עזרה...

• הוסף לסימניות
שלום רב. אצלנו בביה"ס יש חיבור בקיר של VGA האם אפשר לפרק אותו ולחבר במקום HDMI?
כי המחשבים החדשים ללא חיבור VGA...
תודה

• הוסף לסימניות
שלום רב. אצלנו בביה"ס יש חיבור בקיר של VGA האם אפשר לפרק אותו ולחבר במקום HDMI?
כי המחשבים החדשים ללא חיבור VGA...
תודה
זו ערכת חיבורים שונה.
(אני מניח ש'חיבור בקיר' הכוונה למקרן...). ובכן, אם למקרן עצמו יש כניסת HDMI - אז אפשר להחליף את הכבל מהמקרן עד השקע בקיר - בכבל רגיל\עם כניסה.
אם זה מסובך מדי\אין במקרן - אפשר לקנות בכמה שקלים מתאם פשוט מVGA לHDMI וכן ההפך.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש מתאם. הבעיה היא שכשהוא נעלם (משום מה הזמתי 5 והם נעלמו ברחבי ביה"ס...)...
אני מתכוונת לקופסת חיבורים שיש בה רק VGA//
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו כאן לפני

הכבילה (דהיינו החיווט) של VGA מאוד מאוד שונה מ HDMI , ואא להשתמש בחיבורים הללו ל HDMI

יש עדיין הרבה ניידים שמגיעים עם חיבורי VGA
ויש מתאמים זולים (כמה עשרות שקלים 30-40)
ויש גם אפשרות לחבר מתאם HDMI אלחוטי למקרן (עולה כ 200-300 שח) ןאז אפשר לשדר ישירות מהנייד בלי כבל בכלל

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש מתאם. הבעיה היא שכשהוא נעלם (משום מה הזמתי 5 והם נעלמו ברחבי ביה"ס...)...
אני מתכוונת לקופסת חיבורים שיש בה רק VGA//
תודה רבה.
אם את נמצאת בבית ספר או משהו כזה, אי אפשר לבקשת מאחראי מחשוב\אב בית\שרת (או איך שלא קוראים לתפקיד הזה אצלכם) לבדוק את החיבורים במקרן? אם זה רק החלפת כבל וקופסת חיבורים, זו ממש בדיחה לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
אם את נמצאת בבית ספר או משהו כזה, אי אפשר לבקשת מאחראי מחשוב\אב בית\שרת (או איך שלא קוראים לתפקיד הזה אצלכם) לבדוק את החיבורים במקרן? אם זה רק החלפת כבל וקופסת חיבורים, זו ממש בדיחה לעשות את זה.
זהו שאני האחראית :) לא רציתי להזמין טכנאי אם אב הבית יועל לעשות זאת לבד...
אבל אני מבינה שי HDMI אלחוטי אז אציע זאת לביה"ס
תודה

• הוסף לסימניות
זהו שאני האחראית :) לא רציתי להזמין טכנאי אם אב הבית יועל לעשות זאת לבד...
אבל אני מבינה שי HDMI אלחוטי אז אציע זאת לביה"ס
תודה
התכוונתי לזה למשל

https://ksp.co.il/?select=.263..494.

יש לזה כמה פרטים בחומרה של הנייד שצריך לברר , תתייעצי עם איש מקצוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה