wacom cintiq

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות בקשר לסינטיק וממש אודה לתשובתכם.
א. ממה שהבנתי כאן בפורום, השירות של אריג'נט לא משהו. האם הם לא לוקחים אחריות על כלום וכל נזק מצריך רכישה חדשה?
ב. אני שואלת כדי לדעת אם לקנות את הסינטיק בחו"ל (ארה"ב, או סין). כי זה הבדל משמעותי במחיר. יחד עם זאת זה נראה מוצר שצריך בשבילו שירות יותר מלוח גרפי רגיל.
אם למישהו יש עצה בנידון אני ממש אשמח לשמוע.
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
חבל על הכאב ראש השירות של אריג׳נט די טוב
ומה שבטוח עדיף מאשר לחכות לשירות מחו״ל
איך את מתפה להביא את המוצר לחנות במקרה והוא נפגם ?

אם זה בשביל השירות אני ממש לא מבין איך חו״ל יביא לך יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;901838:
חבל על הכאב ראש השירות של אריג׳נט די טוב
ומה שבטוח עדיף מאשר לחכות לשירות מחו״ל
איך את מתפה להביא את המוצר לחנות במקרה והוא נפגם ?

אם זה בשביל השירות אני ממש לא מבין איך חו״ל יביא לך יותר טוב

תודה על תשובתך!
השאלה היא אם השירות בארץ שווה את ההפרש הגדול במחיר. ואם זה באמת מוצר שצריך הרבה תיקונים.

• הוסף לסימניות
בכמה את משיגה את זה בחו"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;901886:
בכמה את משיגה את זה בחו"ל?

במבט ראשון, אלפיים שקל פחות על ה22 שזה מה שאני רוצה. אם אתאמץ אולי אצליח למצוא מחיר עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
כשהיתה לי בעיה עם הסינטיק התמיכה של אריג'נט דווקא היו בסדר גמור והתכתבו איתי הלוך ושוב ואמרו לי לנסות דברים ולהתקין דרייבירים ספציפיים, בסוף דרך הכוונה שלהם הגענו למסקנה שהבעיה חייבת להיות בעט (הוא באמת נפל לי בעבר) והייתי צריכה לקנות חדש, אמנם על שבר פנימי בעט אין אחריות באמת והייתי צריכה לשלם עליו אבל הם עזרו לי לדעת שזאת הבעיה, אני ביאושי כבר ממש הייתי בדרך לקנות מחשב חדש כי אחרי שכלום לא עזר הייתי בטוחה שהבעיה במחשב שהוא כבר ישן ולכן הוא איטי...

בקיצור- גם אם האחריות לא תקפה על הכל זה חוסך הרבה כסף (כאמור כמעט קניתי מחשב) וכאב ראש כשיש עם מי לדבר וכתובת לפנות אליה במידה ונתקלים בבעיה.

על לוח גרפי רגיל אני דווקא ממליצה לקנות בחו"ל (במידה ויש הפרש משמעותי במחיר), אבל ספציפית סינטיק שהוא מאוד רגיש ויקר עדיף להוסיף עוד קצת כסף בכדי שתהיה לך כתובת לפנות אליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;901922:
במבט ראשון, אלפיים שקל פחות על ה22 שזה מה שאני רוצה. אם אתאמץ אולי אצליח למצוא מחיר עוד יותר טוב.

אם את הולכת על הגדול אז בשום פנים ואופן אל תזמיני מחו"ל!
זה גדול וכבד ועם מסך זכוכית ויכול להישבר לך בדרך, כשקונים מכשיר כ"כ יקר הסיכון ממש לא שווה את ההפרש במחיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה דניאלה ודן בר לב. עזרתם לי להחליט. זה היה ממש חשוב כי הייתי בכיוון של להזמין מחו"ל. עכשיו נראה לי שאקנה כאן.

• הוסף לסימניות
מריסה,
אני קניתי בחו"ל.
יש לו אותו כבר 5 שנים ומרוצה מאד.
אבל את יודעת באיזה תדירות אני משתמשת בו...

• הוסף לסימניות
אני מסכימה מאוד עם דן ודניאלה,
עדיף בארץ ובאריג'נט מהסיבה שיש גב ויש כתובת בשעת הצורך.
גם אני נעזרת בשירות שלהם ועד עכשיו, טפו, טפו, טפו, היו בסדר גמור...

• הוסף לסימניות
ביג. יש לך סינטיק?
ולאה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רק כשסיימתי לכתוב קלטתי שבט סינטיק זה הלוח עם המסך. שמציירים ישירות עליו.
יש לי ווקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה