עזרה Wi Fi במחשב נייח

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה דחוףףף
שבוע שעבר עשיתי ראוטר חדש לנייח שלי. קיצער אתמול האינטרנט שבק חיים
כשהתקשרתי לחברת התקשורת הם אמרו לי שיש טכנאי רק לראשון.....
בכלפן ניסיתי להתחבר בוויפיי (דרך מתאם וויפי) לראוטר (הראוטר עובד. הבעיה שלו היא בחיבור למחשב...)
והוא כותב לי שהרשת מאובטחת ולכן לא ניתן להתחבר לווייפיי
אשמח לעזרה מהמומחים פה... תודה

• הוסף לסימניות
הזנתי עדיין מאובטח...

• הוסף לסימניות
הוא כותב לי שהוא מחובר. רק הוא לא יכול להתחבר לאינטרנט כי הרשת מאובטחת...

• הוסף לסימניות
אם כתוב מחובר מאובטח זה אומר שמחובר
אם לא מצליחה לגלוש כנראה מסיבה אחרת

• הוסף לסימניות
תעודת אבטחה של הסינון יש על המחשב?
יש סינון?
של מי?
אם זה נטפרי, תלחצו בשורת הכתובת בדפדפן; 1.2.3.4

• הוסף לסימניות
ואז מה יקרה?

• הוסף לסימניות
אני אתפוצץ. למה אין לי כוח לתזז בין שני מחשבים...

• הוסף לסימניות
הראוטר הוא בחדר שלי:) ממש ליד המחשב
אתמול בלילה לא היה לי שקע למטען של הפלאפון. אז הוצאתי את הכאבל של הראוטר ושמתי מפצל ומיד הכנסתי בחזרה. כל הסיפור הזה לקח שתי דקות.
בבוקר למחרת אני מנסה להדליק את הראוטר וכמובן שהוא לא נדלק
אני מכבה ומפעילה מחדש גם את הראוטר גם את המחשב. בודקת אם כל הכבלים מחוברים. מאפסת את הרשת. מתקשרת ליוסי תקשורת ומשגעת את הנציג
וזהו לא הולך כלום
קיצער אמור להגיע לי טכנאי (ביום ראשון הכי קרוב...:()
עכשיו אני רוצה לעבוד עם הוייפיי של הראוטר. והראוטר עובד לי.
כשאני מנסה להפעיל את הוייפי הןא כותב לי שהרשת לא נותנת לי להתחבר כי היא מאובטחת
סה טו

• הוסף לסימניות
בהנחה שמדובר במודם וראוטר באותו מכשיר [מה שבדרך כלל הוא כך במכשירים ביתיים].
ואם מחברים את המחשב עם כבל ישירות מהראוטר למחשב ?

• הוסף לסימניות
לא עוזר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה