wide video wall after effects?

• הוסף לסימניות
למי שהוא יש מדריך או יכול להסביר איך עושים מסך של וידאו באפטר שיהיה בצורה מעוגלת לא ישרה!

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מצרף תמונה להמחשה..

קבצים מצורפים

• wide video wall after effects.jpg
    KB 108.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אפקט דו מימדי או תלת מימדי?
יש תנועת מצלמה במקביל?
אין לי זמן לנסות כרגע, אבל בשביל מצלמה סטטית תמיד אפשר פריקומפוז לכל הוידאו יחד, ואז דיסטורט באמצעות קורנר-פין או ווראפר אחר. אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
עשיתי משהו בסגנון באפטר, שגם הסתובב במקביל.
היה מורכב מתמונות שהכנסתי לקומפוזיציה(נמוכה ווארוכה), על הקומפוזיציה החלתי אפקט כלשהו מהמעוותים, עיוותתי בקצוות.
הזזתי את כל הקומפ' עם קיפריימים בפוזישן.
היה נראה מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;1598270:
עשיתי משהו בסגנון באפטר, שגם הסתובב במקביל.
היה מורכב מתמונות שהכנסתי לקומפוזיציה(נמוכה ווארוכה), על הקומפוזיציה החלתי אפקט כלשהו מהמעוותים, עיוותתי בקצוות.
הזזתי את כל הקומפ' עם קיפריימים בפוזישן.
היה נראה מקסים.

איך קוראים לאפקט. אני ינסה

תודה

• הוסף לסימניות
cc cylinder וסליחה אם יש לי שגיאת כתיב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה