דרוש מידע Windows 11

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מעלות וחסרונות.

בינתיים התקנתי אותו על המחשב של העבודה שלי, ואני מתלבטת האם להתקין אותו גם על המחשבים הנוספים
אמנם מאוד נהניתי מהממשק החדשני (אמנם לקח לי כמה דקות להתרגל, אבל זה שווה את זה)
קצת עצבנו אותי כמה דברים,
לדוג כשאני מנסה לגרור קובץ לתוך תוכנה הוא נותן לגרור רק אם 2 החלוניות פתוחות במקביל, ולא כמו תמיד שהיה אפשר לגרור גם מתי שהחלון ממוזער.
בלחיצה ימנית על קובץ, לא נפתחות מיד כל האפשרויות, אלא צריך ללחוץ על אפשרויות נוספות ואז רואים הכל
וגם היה בווינדוס 10 אפשרות ללחוץ בפינה השמאלית התחתונה וכך למזער ולפתוח בבת אחת את כל החלונות, הייתי משתמשת בזה בעיקר בעבודה כשהבוס היה עובר מאחורי ומנסה להציץ מה אני מקלידה בכזו התלהבות, ואז במחי לחיצה המסך היה מתרוקן .... :)
והאפשרות הזו למרבה הצער אינה קיימת בוינדוס 11.

אשמח לשמוע מהציבור את דעתו בעניין.
איזה עוד מעלות וחסרונות לגרסה ה-11 אל מול ווינדוס 10 המוכרת והוותיקה?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
וגם היה בווינדוס 10 אפשרות ללחוץ בפינה השמאלית התחתונה וכך למזער ולפתוח בבת אחת את כל החלונות, הייתי משתמשת בזה בעיקר בעבודה כשהבוס היה עובר מאחורי ומנסה להציץ מה אני מקלידה בכזו התלהבות, ואז במחי לחיצה המסך היה מתרוקן .... :)
והאפשרות הזו למרבה הצער אינה קיימת בוינדוס 11.
קיים גם ב11.
כשהעכבר עומד שם מופיע קו שעליו צריך ללחוץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי מומלץ מאוד..
העולם מתקדם לשם ואין מה להישאר ב10 כבר.
אני כבר מתקין הרבה זמן רק את 11 למחשבים תומכים.

בכל אופן
לגבי הגרירה לשורת המשימות לחלון ממוזער תיקנו את זה כבר בגירסת 22H2 וזה עובד.
לגבי פינה שמאלית תחתונה זה עבד תמיד מאז ומעולם ללא צורך בהגדרה כלשהי..
אם לא עובד כדאי לבדוק פה אם זה מסומן .

בעדכון האחרון חזר התצוגה מקדימה בסייר שמראה מה יש בתיקייה

בעתיד חוזר גם מנהל המשימות בלחיצה ימנית על שורת המשימות
וגם השדרוג המאוד מתבקש כרטיסיות הסייר הקבצים.

שימוש מועיל
1666182792987.png

• הוסף לסימניות
לדוג כשאני מנסה לגרור קובץ לתוך תוכנה הוא נותן לגרור רק אם 2 החלוניות פתוחות במקביל, ולא כמו תמיד שהיה אפשר לגרור גם מתי שהחלון ממוזער.
ומה לגבי זה??
יש גם איזה שהוא פתרון קסם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@aridesk האם מומלץ להתקין עליו כיום ווינדוס 11 מבחינת החוזק שלו?

קבצים מצורפים

• 2022-10-19_155211.jpg
    2022-10-19_155211.jpg
    KB 50.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
@aridesk האם מומלץ להתקין עליו כיום ווינדוס 11 מבחינת החוזק שלו?

לפי מיקרוסופט
זה רק מעל דור 8 מומלץ
ושלכם דור שישי

המחשב הזה זה מחשב שיכול להחזיק מערכת ללא בעיה
אבל הם ממליצים רק מדור שמונה..

כיון שאין לי נסיון רב בהתקנה של 11 על מחשבים פחות מדור שמונה לכן לא יודע לומר תשובה ברורה.

ברור שהמחשב יעבוד וכו
לטוח הארוך וכו אין לי מספיק מידע.

10 זה מערכת מושלמת ואפשר להנות ממנה עוד זמן...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה