- הוסף לסימניות
ראיתי את התוכנה הזו באתר כלשהו
היה כתוב שם שזו
התוכנה מנחה באמצעות האשף שלה בדיוק כמו טכנאי מחשבים, בשלב הראשון התוכנה ממליצה לכבות את המחשב להוציא מהחשמל ללחוץ על לחצן ההפעלה מספר פעמים ולהפעיל שוב, בשלב שני הם ממליצים להפעיל סריקה של malwarebytes, הם נותנים שם קישור להורדה, בשלב השלישי לעשות ckdisk, בשלב הרביעי בדיקת קבצי מערכת פגומים, בשלב החמישי מציעה את אפשרות שחזור מערכת וכן אופציה לגיבוי הרג'סטרי, בשלב הששי מציעה את אופציות התיקון שלה. (כמובן שכל דבר ניתן לעשות ידני, אך כאן הכל בקליק אחד כשם התוכנה =תיקון וינדוס - הכל באחד)
מומלץ בחום!!!
היה כתוב שם שזו
הורדתי למחשב, ואמרתי לעצמי שכשתהיה איזו בעיה אני ינסה לראות אם זה באמת עובד, היום ניסיתי להדפיס מסמך ואני רואה שאין שום מדפסת לא הקנון שלי ולא הוירטואלי של הPDF, וכתוב 'אין מדפסות מותקנות', מיד אני כמובן שואל בפרוג ודאי משם תבוא הישועה,בינתיים אני מנסה לראות מה אני יכול לעשות בודק את השירותים אולי אחד התהליכים שקשורים להדפסות לא פעיל וכו', מנסה שחזור מערכת אך לא היה לי נקודת שחזור מספיק ישנה, לפתע נזכרתי בתוכנה שהורדתי, ניסיתי אותה וזה עבד!!!תוכנה מקצועית לתיקון מערכת הפעלה ווינדוס. אופציה אחרונה לפני פרמוט.
התוכנה מנחה באמצעות האשף שלה בדיוק כמו טכנאי מחשבים, בשלב הראשון התוכנה ממליצה לכבות את המחשב להוציא מהחשמל ללחוץ על לחצן ההפעלה מספר פעמים ולהפעיל שוב, בשלב שני הם ממליצים להפעיל סריקה של malwarebytes, הם נותנים שם קישור להורדה, בשלב השלישי לעשות ckdisk, בשלב הרביעי בדיקת קבצי מערכת פגומים, בשלב החמישי מציעה את אפשרות שחזור מערכת וכן אופציה לגיבוי הרג'סטרי, בשלב הששי מציעה את אופציות התיקון שלה. (כמובן שכל דבר ניתן לעשות ידני, אך כאן הכל בקליק אחד כשם התוכנה =תיקון וינדוס - הכל באחד)
מומלץ בחום!!!
הנושאים החמים