Windows Vista

• הוסף לסימניות
במילה אחת,
מהמם.

(טיפהלה מפריע העיוות שנוצר)

• הוסף לסימניות
אחת החזקות ....

• הוסף לסימניות
אהבתי

קצת חבל על החלונות העליונים..

• הוסף לסימניות
אהבתי !! :)

• הוסף לסימניות
וואו זה נראה וקטור.

• הוסף לסימניות
מדהים
.. ויש דברים שאפשר לעשות רק בחו"ל ..(לא?)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לוואוו...מקסים !

וגם לכך שהחלונות החתוכים למעלה, קצת מפריעים בפריים .

• הוסף לסימניות
יפה

עכשיו אני רוצה לראות את זה שגם הבפנים חשוף כמו שצריך.... (אותה טכנקיה כמו בצילומי חוץ)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים ולוחצי התודה.

תודה על ההערות!

תמיר,

זו תמונה מתוך סיור בארמון אנגלי, עברתי על התמונות וראיתי אותה, אני לא אהיה שם בכדי לצלם שוב בזמן הקרוב. בכל מקרה זה מקום עמוס תיירים, המיקום לצילום הוא דיי מעצבן ולמקם עם חצובה זה די סיפור שם.

אבל הבנתי את כוונתך (ואני גם זוכר דוגמא שלך שראיתי לא מזמן) ובע"ה איישם זאת במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;487181:
...ובע"ה איישם זאת במקומות אחרים.
תזמין אותי, נכון? :D;) (מקווה להיענות ולא לצאת לרכבת מאוחר:confused:...)

התמונה מקבלת חיזוק משמעותי עם כזו כותרת. חן חן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;487387:
תזמין אותי, נכון? :D;) (מקווה להיענות ולא לצאת לרכבת מאוחר:confused:...)

התמונה מקבלת חיזוק משמעותי עם כזו כותרת. חן חן!

אתה יודע שכן... אני חיכיתי אתה פרשת כנפיים מוקדם מידי...

טנקס!

• הוסף לסימניות
אמרו את כל המחמאות....

אין לי מילים.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה