winter {בת מצוה}

• הוסף לסימניות
הפוזות מהממות! העיבוד, הגיוון בזויות - מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!
הכי אהבתי את התמונה בדלת,ושהיא יושבת במדרגות,מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
את מאמינה שנכנסתי לזה כבר פעם שלישית?
חוץ מזה שהתמונות מאלפות, העיבוד מושלם בליגה, והזויות מעוררות קנאה
אני אוהבת עוד משו, שהצלחת להוציא אותה, כזו בתמצווש
לפעמים אני רואה שהגיל הזה יוצא בתמונות מדי בוגר ולא מתאים, מדי דוגמני, או להפך, מדי מתפספס ולא רואים את המתיקות
כאן, שאני רואה את התמונות, אני רואה ילדת בת מצווה, אני רואה את המתיקות שלה, בלי עין הרע
הוצאת אותה קסומה ונפלאה. איזה כיף לה ולהורים!

• הוסף לסימניות
מהמם!
תמונות מיוחדות!!!!
ועיבוד מיוחד עוד יותר...

• הוסף לסימניות
את מאמינה שנכנסתי לזה כבר פעם שלישית?
חוץ מזה שהתמונות מאלפות, העיבוד מושלם בליגה, והזויות מעוררות קנאה
אני אוהבת עוד משו, שהצלחת להוציא אותה, כזו בתמצווש
לפעמים אני רואה שהגיל הזה יוצא בתמונות מדי בוגר ולא מתאים, מדי דוגמני, או להפך, מדי מתפספס ולא רואים את המתיקות
כאן, שאני רואה את התמונות, אני רואה ילדת בת מצווה, אני רואה את המתיקות שלה, בלי עין הרע
הוצאת אותה קסומה ונפלאה. איזה כיף לה ולהורים!
וואוו ברכי איזה פירגון!
תודה רבה! איך כיף לשמוע
מסכימה עם זה בת מצוה זה גיל שלא קל להוציא פוטוגני

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
בול מתאימות לילדת בת מצווה
התמונה השנייה משום מה פחות ברמה של השניות בגלל החלק השרוף ברקע בצד השמאלי שמושך את העין, והכובע שפחות אהבתי
אבל זה בקטנה

גם אני אהבתי יותר את האחרות

• הוסף לסימניות
תמונות מטריפות לגברת הקטנה
אוהבת את הרוגע שעובר שם, את העריכה ואת התאורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה