• הוסף לסימניות
התקנתי את ה XP MODE אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה הבאה:צפה בקובץ המצורף 162140

ניסיתי לחפש ב BIOS ולא מצאתי כלום שיכול להיות קשור לזה.

אולי מישהו יודע?
תודה.

קבצים מצורפים

• שגיאה XP.PNG
    KB 26.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1009578:
התקנתי את ה XP MODE אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה הבאה:צפה בקובץ המצורף 162140

ניסיתי לחפש ב BIOS ולא מצאתי כלום שיכול להיות קשור לזה.

אולי מישהו יודע?
תודה.

תבדוק אם יש לך Service pack 1

ו/או תוריד עדכונים.

• הוסף לסימניות
הלוח אם שלך תומך בוירטואליזציה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הקישורים , אכן המחשב הוירטואלי עולה כעת עם מסך שחור ואותיות לבנות כמו שורות פקודה, אבל כאשר אני מפעיל את XP MODE אני מקבל הודעה שהוא לא זמין במהדורה זו של WIN 7 ולי יש 'הום פרמיום'.
יש למישהו עצה?
אני חייב את המחשב הוירטואלי כדי להתקין בו מערכת הפעלה 32 ביט כדי לבדוק תאימות של התוכנות שאני כותב.

• הוסף לסימניות
בס''ד

אתה יכול ליצור מכונה חדשה
ולהתקין עליה איזו מערכת הפעלה שתחפוץ ע''י טעינת קובץ iso או img
בלי קשר ל-XP MODE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;1010160:
בס''ד

אתה יכול ליצור מכונה חדשה
ולהתקין עליה איזו מערכת הפעלה שתחפוץ ע''י טעינת קובץ iso או img
בלי קשר ל-XP MODE

1. מאיפה לוקחים את הקבצים שהזכרת? כשאני עושה פירמוט אני משתמש בדיסק שבא עם המחשב שלי DELL יש שם את זה?
2. כשאני פותח את המחשב בוירטואלי המסך הוא שחור כמו שורת פקודה מה אשר לכתוב שם?
צפה בקובץ המצורף 162203

קבצים מצורפים

• שחור.PNG
    KB 31.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1010180:
1. מאיפה לוקחים את הקבצים שהזכרת? כשאני עושה פירמוט אני משתמש בדיסק שבא עם המחשב שלי DELL יש שם את זה?
2. כשאני פותח את המחשב בוירטואלי המסך הוא שחור כמו שורת פקודה מה אשר לכתוב שם?
צפה בקובץ המצורף 162203

2. המסך שחור כי לא מותקנת על המחשב כל מערכת הפעלה. לא צריך לכתוב בו כלום.

1. אתה יכול להשתמש גם באותו דיסק התקנה, לטעון אותו בהגדרות המכונה הוירטואלית.

• הוסף לסימניות
למה אינך משתמש בתוכנה שהזכרתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1010271:
למה אינך משתמש בתוכנה שהזכרתי?

האם התוכנה ההיא באה כבר עם איזה מערכת הפעלה מותקנת בפנים או שזה רק מחשב וירטואלי כמו שכבר יש לי עכשיו?

ועוד שאלה איפה אני משיג קבצי התקנה למערכת הפעלה 32 ביט כדי להתקינה בתוך הורטואלי? צריך לזה רשיון נוסף או מספיק הרשיון שיש לי למערכת הפעלה הראשית שהיא 64 ביט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1010383:
האם התוכנה ההיא באה כבר עם איזה מערכת הפעלה מותקנת בפנים או שזה רק מחשב וירטואלי כמו שכבר יש לי עכשיו?

ועוד שאלה איפה אני משיג קבצי התקנה למערכת הפעלה 32 ביט כדי להתקינה בתוך הורטואלי? צריך לזה רשיון נוסף או מספיק הרשיון שיש לי למערכת הפעלה הראשית שהיא 64 ביט?
פנה אליי במייל שבחתימתי ואנסה לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה