• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם התוכנה הזו?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון על חווית השימוש בה, ו/או על ההבדלים בין זה לWordPress + Woocommerce.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני יכול להגיד לך שווקומרס זו החנות הכי נוחה שנתקלתי בה.
אני לא אומר שהיא בנויה הכי טוב \ הכי יעילה אבל הכי נוחה , וכיום אפשר למצוא לה המון מפתחים בארץ יחסית לשאר המתחרים.
השנייה לדעתי הכי נפוצה היא Magento שהיא כל כך כבדה שעל כמות הכסף שתבזבז על חומרה \ תשתית ספק אם יהיה לך רווח , לכן לך על פשוט - ווקומרס במידה ומדובר בחנות עם כמה מוצרים , אם מדובר על חנות עם מאות - אלפי מוצרים לך על אחת הגדולות עם VPS וזהו.

אני יכול רק להעיד על Prestashop שהיא לא נוחה כ''כ וקשה לפיתוח , קח את זה בחשבון.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה. אתה צודק כנראה.
האמת שעכשיו אני כבר בשלבי פיתוח מתקדמים של החנות (בzen cart - כי זו היתה דרישת הלקוח) ואני אכן רואה מעלות גדולות לווקומרס על פניו, אבל לדעתי זה לא עניין של כמות המוצרים באתר אלא ה*מורכבות* שלהם, האפשרויות מוצר (האטריוביוטים לסינון מוצרים) מוגבלות ומסובכות בווקומרס, וזה דבר קריטי בשביל חנויות עם מוצרים שנבדלים בפרטים.
על כל פנים, zen cart מאוד מיושן ולא ידידותי. לא ממליצה... (כנראה שמג׳נטו היתה יכולה להתאים יותר.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה