Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום,

רציתי לכתוב מאמר בנושא ריגול סיני בעולם המערבי 2025, בדגש על ריגול אזרחי,
שמעתי מקורות לא רשמיים בנושא, אולם לא יכולתי להסתמך ע"כ בכתיבת המאמר.

היות ויש לי חסימה הרמטית, לא יכולתי לגשת לבדיקת מקורות מקיפה.

אבקש ממישהו שיש בידו היכולת הכפולה של כתיבת מאמר + חקר עומק אמין -
לעזור לי במציאת מקורות והעשרת המאמר,
ושכמובן אח"כ יפרסם אותו, גם כאן בפרוג.

הנושא הזה חשוב לי בגלל רמת הסיכון שבו, ולכן בוער לי כ"כ לחקור אותו, ושמישהו ייתן לי מאמר על מגש של כסף...
כמעט-
כי בספוילר הבא אתן את התקציר למאמר שכתבתי, עליו צריך להתבסס.
  • בדיקת מקורות לחששות ישראל /בעולם לגבי הסינים ומוצריהם.
  • תיאור קצר של החדשות- 2 חברות סיניות השיקו בחודש האחרון מודלי בינה מלאכותית AI שעוקפים כרגע את המודלים הנחשבים כיום בעולם (פירוט שלהם)
  • אזכור מתומצת לטענות OPEN AI על גניבת קניין רוחני והעתקה ממפתחי המודל הסיני הראשון.
  • סיכום: אם עד כה החשש היה מהתקני ריגול פיזיים אשר הושתלו בחפצים פיזיים שאנו צורכים מספקים סיניים, כעת החשש הוא היסטרי מאד, והנזקים האפשריים כבירים עד בלתי ייאמנו, השלטון הסיני יוכל מעתה לצפות בכל הנתונים האישיים, הלבטים, ההתייעצויות, התחביבים, ובעצם כל מה שהמקלדת שלכם שיתפה בחופשיות עם מודלי ה-בינה המלאכותית הסיניים. יותר מזה- חשבו על כל המתכנתים הלא זהירים ש....
  • אז מה יציל אותנו מזה?
    הפתרון הנוכחי הוא, אין ברירה, פרישה מכל מה שריח סיני נודף ממנו.
  • משפט סיכום- בסוף בסוף, אנחנו נמצאים במילניום האחרון, דורו של משיח.
  • יש לנו על מי לסמוך, ו"אם ה' לא ישמור עיר, שווא שקד שומר"
מי שיכול לעזור לי בנושא- תבוא עליו הברכה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה