Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
http://www.stylekd.shop/
אני מחפשת וסטים שבתיים לבנים
ואני לא גרה בבני ברק
מישהי יכולה להכנס לאתר ולשלוח לי כמה תמונות כדי שאראה את הסגנון
בנטפרי חסום.
תודה רבה גדולה
  • 418
  • מה דעתכן לחשוב גם על הילדים
    של החברה/ השכנה / האחות...
    ולצרף אותם אתכם ???

יש בסביבתכם המון אמהות שעובדות!
    כן, הן לא מורות, ולא גננות
    הן עובדות במשרדים ובחברות במתכונת רגילה
    ומחויבות לקום מוקדם, ולעוף לעבודה...
    והילדים - רואים את כולם יוצאים
    והם - בבית...

יש בסביבתכם אמהות שילדו..
    ולא תכננו שהן תהיינה שבוע לאחר לידה
    בדיוק באמצע החופשה...........
    והילדים מסתובבים מתחת לרגליים
    ורואים את כולם יוצאים
    והם - בבית...

אין לכם מושג, איזה חסד גדול!
    אפילו לקחת רק ילד אחד או שניים (כמה שאתם מסוגלים לקחת אחריות)
    זה יגרום להם לאושר גדול! ולהורים, שמחה גדולה!

(אני זוכרת את עצמי , לפני המון שנים...
    הייתי בבית הספר היסודי, ואימי לא הסכימה לי לצאת עם חברות לבד לבריכה, כמובן.
    (במיוחד בריכה שחוזרים ממנה ב12 בלילה)
    והיא בעצמה היתה מטופלת עם ילדים, ולא יכלה לקחת אותי
    ופתאום יום אחד, בת דודה שלי, בחורה גדולה, שהיתה תושבת חו"ל ולמדה בארץ,
    היא התקשרה והזמינה אותי ולקחה אותי איתה לבריכה
    עד היום אני לא שוכחת לה - את ההנאה הגדולה שלי וגם השמחה הגדולה שלי, שגם אני כמו כולם - הייתי בבריכה)

אז תסתכלו על הסביבה הקרובה שלכם
    תופתעו לראות שיש המון ילדים משועממים שרק מחכים לתעסוקה..
    אם יש לכם מקום מיותר במכונית, או שאתם במילא נוסעים באוטובוס..
    תגרמו לאחרים כיף והנאה,
    ותוך כדי גם לילדים שלכם , יהיה הרבה יותר נחמד לטייל ולהנות, עם חברים בגילאיהם!
    מבטיחה לכם, שהם יהיו יותר עסוקים ופחות רבים... (לא נעים ....)

אז תחשבו על זה ברצינות ! ועל השמחה שאתם יכולים לגרום!

(ושכל אחד יחשוב עם עצמו, מה האפשרויות, מתארת לעצמי שיש כאלו שנוסעים בעצמם עם המשפחה מרובת הילדים שלהם, שאינם יכולים לקחת אחריות נוספת. כל אחד וכוחותיו ומצבו הוא.)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה