Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום לכם ,
חייבת לעלות את העניין לכל המתעניינים בנופשי חול מצטערת על האורך אבל מרגישה שליחות לכל המתעניינים בעניין ... אל תוותרו תבררו חזק ואל תסמכו בעניים עצומות !!!!
אני כותבת לכם כאן בדמעות של תסכול והחמצה על נופש מפושל ........

אחרי חודשים מרובים של ברורים והתייעצויות וחסכון של כספים החלטנו בת דודה שלי שהיא שכנה שלי וגם חברה קרובה [באם היא תרצה היא תזדהה היא מוכרת והאהובה כאן בפרוג ] שנצא יחד לחו"ל לחופשה הנכספת , מטעמים אישיים {ומובנים 2 נשים וזה..} למרות העלויות הגבוהות יותר מיציאה עצמאית לחו"ל החלטנו לא להתפשר ובחרנו לצאת דרך קבוצה מאורגנת והמומלצת ביותר ...
היה חשוב לנו לצאת עוד לפני חג השבועות והלכנו שבי אחרי הפרסומות המבטיחות של *****
אחרי ששמענו אודות האליפות והאוכל והשירות וההשקעה במלונות הציעו לנו דרך החברה לצאת לנופש חדש שהם יוצאים לראשונה ל***** , ו... הכל כלול ... אני כותבת את זה בעצבים כי כל מה שהובטח קיבלנו סטירות לחי מכל כיוון
אז כך -
מלון חדש מהניילונים 4 כוכבים , ארוחות גורמה , נסיעה חינם ללונה פארק, וטיולים נוספים מאלפים
אני לא צריכה לתאר לכם מה כרוך מאמא עובדת לעזוב את הבית ולהשאיר את הילדים בידי אבא אוהב למשך שבוע...... אני כן חייבת לתאר לכם את העצבים שחזרתי מהנופש ולא גומרת לרחם על המשפחה הקרובה שלי ....זו הרגשה שניצלו אותנו ואנחנו פתיים....
אז ככה -
בפועל יום לפני הטיסה התקשר אלינו מנכ"ל **** לציין שהמלון שהובטח לנו עוד לא נפתח וימצאו לנו מלון חילופי שווה יותר... ואנו התמימות אמרנו שסומכים עליהם ושהם כחברה ידועה לא ילכלכו את השם שלהם עקב אילוצים שונים ...
נחתנו ב***קבוצה קטנה 12 איש ליום של הנאה שבסיומו הביאו אותו לחדר אוכל במלון ישן ומשם הודיעו לנו שמסיעים אותנו למלון שני לשינה .... ז"א אוכל במקום אחד שינה במקום שני... ולא רק זאת אמרו שלכבוד שבת יעבירו אותנו שוב למלון שלישי "משודרג " יותר.... ואת האוכל נמשיך לאכול במלון הראשון מרחק 40 דק' נסיעה מהמלון ... קיצר שכל הטיול היינו עסוקים בלארוז מטלטלים ואו ליסוע מחדר אוכל אחד למישנהו ....
המלון 'המשודרג ' השלישי התגלה כמלון ישן שבבדיקה פשוטה באינטרנט הביאה לנו ששהות לילה עולה שם 150 ש"ח .... בכניסה למלון 2 פסלים בצורת וגודל בנ"א שממש לא מתאימים לציבור שלנו ... ודי לחכימא...
וזה רק העניין של המלון ניחא...
אבל האוכל ... בניכר הודתי לה' שהתלהבתי לפני הטיול והצטיידתי עם הר ממתקים ונישנושים ....
ארוחות הגורמה התבררו כאוכל עלוב ועם מינימום של מינימום תוספות ....
עוגות לא היו .. ולאחר דרישה של אחת מתוך הקבוצה שהיתה בהריון הגישו לנו עוגה של 'אחוה' אה.. וגם זו העוגה לכבוד שבת ......
מה עוד שכל חברי הקבוצה היו חרדים והובטח להם תפילה במניין מה שגם את זה לא יכלו לספק להם למרות ההבטחות - והעגמת נפש שלהם....
ת'אמת התביישנו להסתכל להם בעיניים.. בחרנו להנות וניסינו לעשות את זה הטוב ביותר שניתן .
הטיולים היום מקסימים וחיכינו כבר ליום המובטח ללונה פארק... כהמשך לתיסכולים יום קודם נאמ' לנו שהקבוצה לא נוסעת דרך שם וחרף כל ההבטחות שהובטחו לנו על נסיעה הלוך ושוב צירפו אותנו לקבוצה חליפית עם אנשים חולים ל"ע שנסעה לשם אך חזרו מוקדם כמובן .. בחזור הסתובבנו 2 נשים ברחבי *** מנסות להגיע במהירות שניתן למלון - חוף המבטחים שלנו ...
רק כשהגענו ליד הקבוצה קלטנו איפה הסתובבנו לבדינו ....
לקראת שבת שחלק התחילו להתלונן מול מר ***** שהיה נוכח באיזור וניסה מה שפחות להיתקל בנו ... כמובן . אז ללא התנצלות הודיע לנו כי הבחירה שלנו להנות או לא ....
אבל אחרי מחשבה שראה עם מי יש לו עסק....... הבטיח לנו טיול מבטיח ומדהים ביופיו לסלובניה 'מערת נטיפים ' - ברור שאני אפילו לא צריכה להגיד שהדבר לא יצא לפועל מטעמים השמורים לחברה :-/ אבל "במקום " ...... אמר , תיסעו ל**** לארוחה "חגיגית " ואחרונה לפני הלילה האחרון במסעדה של חב"ד............ את הדג והאורז והבטן המקרקרת והקולה ששלמתי עליה מכספי אני לא ישכח ..... זו היתה הפעם הראשונה בחיי שנסעתי למסעדה שעתיים כל כיוון ורק בשביל אוכל ...
והטעם החמוץ של שעתיים + נסיעה לכל צד עבור אוכל עלוב ..ככה הלוך חזור על חשבון טיולים שהובטחו לנו לאותו היום ורק עבור שיקולים אישיים שלהם לצמצם עלויות של המטבח הפיראטי שפתחו ותשלום לשף ולמשגיח.... זה מה שנשאר לנו למזכרת !!
ועולה על זה שהגענו למלון בחצות ו5.30 בבוקר כבר היינו בדרך חזרה לאותו מקום חזרה לשדה התעופה :-/....
ההרגשה הזו של ניצול הלקוחות שתלויים בחברה 'חשובה' שאמורה לכבד את הלקוחות שלה
את אני רוצה למנוע ממכם ...
תמשיכו לברר ואל תרפו עד שכל העניינים ברורים לכם עד הסוף... אל תסמכו אל אף אחד בעניים עצומות ....
תלמדו מהטעויות שלי .. :(

חופשה נעימה ...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה