Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני רוצה להודות למשתתפים היקרים בפורום החשוב והיעיל הזה איש את רעהו על המידע היעיל שמעלים ומגיבים כאן איש לזולתו.

אתן דוגמא לעדכוני מידע מהימים האחרונים שעזרו לי מאוד:
1. חנות הצעצועים בוטיק הצעצועים שברחוב יואל סמוך לישיבת אור החיים שבשכונת הבוכרים. בעקבות המלצת חברי הפורום ניגשתי אליו עם גיסתי ונדהמנו להכיר חנות גדולה עם שלל משחקים וצעצועים לילדים ותינוקות מכל טווח הגילאים במגוון חברות ידועות והכל במחירים ממש זולים והוגנים.
כשסיפרתי לבעל החנות שמפציצים עליו המלצות בפורום הענק של פרוג הוא נורא התרגש.

כך עשינו בקייטרינג לה קאזה. סיפרנו לו שמפציצים עליו המלצות חמות בפורום פרוג וכמובן שגם הוא התרגש.

וכן עזר לי שהעלו כאן מחדש את הסרטון שאבד לי על איך מנקים כלי כסף.

לדעתי מאוד ראוי וכדאי וכן מבחינת "אל תמנע טוב מבעליו" לעדכן את בעל מקצוע או עסק שיש שכר מיידי להוגנות שלו..
שכר שהמון בעלי עסקים היו מוכנים לשפוך תמורתו כסף רב העיקר שזה יקרה: המלצות נלהבות מלקוחות קודמים..

אגב, יהיה מעניין אם כל מי שנעזר באיזה מידע מעניין מהתקופה האחרונה כאן בפורום יציין זאת כאן באשכול כהכרת הטוב לפותחי אשכולות עדכון מידע וגם שאולי בזכות כך משתתפים אחרים בכל זאת ינסו את מה שקודם הם הסתפקו לגבי יעילותו וכדו'..
החולצה הזאת-http://www.next.co.il/he/g76414s1#441829
ויכולה להגיד לי אם המידות גדולות/קטנות?
אני מאוד מתלבטת במידה ורוצה לקנות 4 חולצות כאלה,
אשמח לעזרה, תודה.
 תגובה אחרונה 
20180312_123311_HDR.jpg 20180312_123321_HDR.jpg 20180312_123336_HDR.jpg

למכירה שמלה לאירועים
מהממת ואופנתית!
בצבע כחול ושחור כמצו"ב בתמונות.
נלבשה פעם אחת בלבד!
מידה XL
מתאים לנמוכות (גובה השמלה מהצוואר עד למטה = 105 ס"מ בערך...)

במחיר מציאה של 150 ש"ח בלבד!

נמצאת בבני ברק.

נא להתקשר: 0548468046

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה