Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 117
  • מדדי התחסנות
    1610396092671.png
    0 תגובות
  • 133
  • לא קל להיות מורה [בסגול ובפתח] בימים אלו,
    לא קל להקליט ברמה גבוהה, ולא כל אחד/ת מוכשר בשדרן מוצלח,

אחרי כמה ימים של מאמץ כביר להפקת שיעורים [של אשתי] ברמה גבוהה,
    בשילוב שירה, ומוזיקת רקע, מבצעים, [כמעט הנחות] ושלל רעיונות לגירוי חשק הלימוד אצל הילדות,
    ומנגד - ההורי התלמידות המחפשות כל מכשיר סלולרי ודקות שיחה [ולא לעבור את היעד]
    לא תמיד הקליטה טובה, ולא תמיד המערכת פנויה, וכו' וכו'.

היום אחת האמהות התקשרה והעלתה רעיון שקנינו אותו,
    אולי יעזור למישהו מכאן.

בחלק ניכר מבתי הספר והגנים, ישנה מערכת שאפשר להעלות את השיעורים דרך המחשב,
    כלומר - מקליטים קובץ שמע, ושולחים ישר למערכת או דרך מייל לאחראית ומשם זה עולה למערכת.

אז היום אשתי השאירה הודעה -
    כל תלמידה שרוצה לקבל את השיעור ישר למייל של ההורים, תשלח מייל למייל האישי של אשתי להרשמה,
    תכתוב שם - טלפון של אמא
    ומהיום - יש לנו רשימת תפוצה חדשה.

תוך שעה וחצי, כמעט חמישים אחוז מהבנות נרשמו,
    וזה מעודד ומחזק מאד.

כל הזכויות לא שמורות.
    0 תגובות
    שלום וברכה לכל המורות ולכל האמהות של התלמידות
    אני קוראת כאן כבר מתחילת הקורונה על המורות והעבודה שלהן.
    ויש לי מה לכתוב על כך, דווקא לציבור המורות.

כשמורה מתלוננת כאן, שכל כך קשה להקליט בטלפון, ומתנתק וכו וכו'.
    אני מופתעת, הרי יש לך אינטרנט.
    למה את לא מקליטה בנגן ומעלה לאתר???
    יש תוכנות הקלטה אינטרנטיות שניתן לנקות בהן רעשי רקע של בכיות ועוד...

לא מובנת בעיני הטענה: אני צריכה לעבוד כשהילדים מרעישים ברקע.
    הלו, שומעת?
    כל ההורים העובדים מתפוצצים עכשיו. לכולם קשה לעבוד עם ילדים ברקע.

מה כן?
    ציבור המורות צריך להעביר שידורי רדיו, כשזאת לא ההכשרה שלנו בכלל.
    וזה לא קל, לכל מורה יש את השיטות שלה בהעברת חומר, ואם מורי הזום כבר בשלבי פיצוץ, מה תגדנה המורות השדרניות???
    ויש משהו בזה שאת מרגישה שהעבודה היא לחינם, כי לבנות יוצא מהאוזניים.
    ואני מגבה אותן לגמרי.
    יתכבד עולם המבוגרים ויאזין יומיום.

לטעמי, ההרגשה של המורות היא שנמאס להן.
    בפרט שיש מנהלות מכשפות שיש להן דרישות הזויות, והן מפטרלות יום יום במרחבים ומוציאות למורות את הנשמה בפינצטה.
    ועדיין, אני חושבת שבתקופה הנוכחית, מורות הן ברות מזל.
    אנחנו מקבלות משכורות.
    לא מתמודדות מול בעיות משמעת.
    היקף המבחנים ירד משמעותית.
    :D ואוטוטו - אנחנו מקבלות חיסונים:D
    אז מורות יקרות.
    זה מעצבן.
    אבל בהסתכלות גלובלית, לעומת שאר ענפי המשק, מצבנו נפלא.

בשורות טובות, ושהתקופה הזאת כבר תגמר, בבריאות ובשמחה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה