Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לא יודעת איך עדיין לא עשו אשכול מרוכז
לתעסוקה לילדים

אז מתכבדת בזאת להתחיל-
כל אחת שיש להכל פעילות (כמובן רק עם זכויות יוצרים, זו תיהיה מגה עזרה!)
אבל לא יציאות, אני מהפחדנים.שמעתי שהפארקים מפוצצים (באמת אתם לא מפחדים?)
קיצור, כל פעילות ביתית נחמדה, משחקים עם הוראות ברורות,

מתחילה-

1. חוברת תעסוקה ששלחתי ללקוחות שלי
צביעה, מבוכים, יוני רגשוני (בובת אצבע על שיפודים) ועוד
חוברת פעילות להורדה

2. הקייטנה של חמודי היתה לי הצלה השבוע - חומר מוצלח ביותר!
הקייטנה של חמודי

3. רביעיות ביתיות
לדוגמא: על כל ילד מידה טובה
זה היה ממש מוצלח ״יש לך יוסי - לב זהב?״ :)
הם יצרו את הקלפים שעות עם תמונות וכו... נהנו עד הגג
וגם פירגנו אחד לשני
אם תרצו לראות אצלם ואעלה...

זהו, עד כאן תרומתי הצנועה.
מעכשיו תורכם - למחר נגמרו לי מלאי הרעיונות
אני מחפש מידע אמין על אירגון-שיטת ניורו-קשב ניורו-דינמי וכו' שמצאתי באתר כאן: https://hayeladimshelanu.org/אודות/
האם מישהו מכיר את האירגון\שיטה מנסיון?

נתוודעתי לאתר דרך ספר שנקרא מח ולב שנכתב ע"י בן של הרה"ג ר דוד מורגנשטיין, יש לו חלק שלם על קשב וריכוז והוא מאד מעריך שם את הרב ארי שונפלד מאתר זהנ"ל.
במידה וכן , אשמח לקבל מידע מדויק של שם היצרן
תודה מראש
@GolanArt ראיתי כתבה שלך מלפני 5 שנים בנושא מנורות לד ,
רשמת שם שהלד מאריך ימים אם קונים גוף איכותי - אשמח מאוד להמלצה
כי שמעתי מכמה חשמלאים שהלדים לא אמינים
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה