Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אשמח לשמוע מניסיון אישי, או מהמתמצאים בתחום
על מחשב מומלץ מבין הדגמים הבאים, יתרונות/חסרונות:

תודה רבה!
 תגובה אחרונה 
אני גרה בביתר עילית
לצערי אני רואה בכל מקום עגלות של רמי לוי, שפע ברככת ה', יש חסד ועוד.
התפלאתי לראות שאנשים מוציאים עגלות מלאות ממתחם הסופר והולכים איתם למרחקים בלי להתבייש בכלל.
האם זה לא חילול ה'? הרי אנחנו כל כך משתדלים להקפיד שלא לגנוב פרוטה, ומתפללים שלא ניכשל בזה בנעילה (נראה לי),
אבל עגלות מהסופר, ששוות כמה מאות שקלים (לדעתי), וידוע וברור שאסור לקחת, אנשים לוקחים ולא מחזירים?
(כמובן לא כולם, ברור לי שחלק מחזירים, אם זה בסדר או לא אני לא נכנסת לזה, אני מדברת על אלו שלא מחזירים).

יש ברחבי ביתר לפחות עשרות עגלות מסתובבות (חלקן מהחדשות היפות שרמי לוי הביאו לאחרונה), ממש כואב לראות.
לפני שמחת תורה היו שני עובדים נוסעים ברכב עם נגרר פתוח ואוספים עגלות ומחזירים (שזה ממש חילול ה', שערבים רואים את זה).
ואני ובעלי כשטיילנו בשבוע שעבר ראינו עגלה ממש קרוב לסופר, והחלטנו להחזיר אותה, במרחק ארבע בניינים שעברנו מצאנו 5 עגלות!! (אחת מתוכן מישהו השתמש בו כדי להוציא דברים מהבית לאוטו, ואחר כך החזיר לביתו! מול העיניים שלנו).

אני לא באה חס וחלילה לקטרג. אני כותבת כי הנושא כואב לי ואולי נוכל לעורר את המודעות, ואנשים יזהרו יותר.
בואו נתחשב בבעלי הסופרים ובקונים שנותרים בלי עגלות בימי חמישי, ונשתדל שלא להוציא את העגלה ממתחם הסופר בכלל. ואם הוצאנו- להחזיר!!

שיהיה שבוע טוב ומבורך בעז"ה, והרבה בשורות טובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה