Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
המברגה שיש השבוע במשנת יוסף, מחיפוש נראה שזה הדגם הזהhttps://www.ledico-store.com/items/3335320
ככל הנראה מדובר במוצר שכבר הרבה זמן לא מיוצר (באמזון למשל לא קיים)
תכלס המחיר זול, השאלה אם מדובר במוצר ישן, האם הבטרייה לא מתיישנת? למבינים, זה שווה את המחיר?
יש לי אינטרנט ביתי של חברת 019 אני לא יודע איזה מהפרטים הבאים חשובים כדי לעזור לי אז אני כותב מה שידוע לי
אני משלם: חבילת ספק + תשתית - עד / 10 100 מגה ב ₪ 78 מחיר קבוע ואני משלם שכירות על ראוטר ומגדיל טווח כי יש לי קומה שניה בבית הראוטר של חברת TP-LINK דגם TD-W9960 נתב מודם אלחוטי N VDSL / ADSL 300Mbps וגם המגדיל טווח של TP-LINK re850we
האינטרנט די מהיר לי גם בחיבור עם הכבל מהמודם בחיבור פיזי ישיר למחשב וגם עם חיבור בwifi גם בקומה שיש מגדיל טווח (שם זה קצת יותר לאט). עד לא מזמן היה לי מכשיר ראוטר אחר והם החליפו לי כי זה התנתק הסבירו לי משהו שהם העלו את החיבור מ5 משהו ל10 משהו ולכן החליפו מכשיר למכשיר הנ"ל ומאז הכל תקין (לא עלה כסף ההחלפה, משלם שכירות על 2 המכשירים 10 ש"ח לחודש).
האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשירים (ראוטר ומגדיל טווח) שמתאימים לזה וישפר לי את המהירות בכל האופציות (חיבור פיזי wifi וwifi עם מגדיל טווח)? היום יורד לי 1 ג'יגה בחיבור פיזי למחשב בערך ב2-3 דקות.
מוכן לשלם עד כ400 ש"ח על 2 המכשירים אם הם איכותיים ומומלצים ובעיקר מתאימים לקו שיש לי.
לא מבין בזה כלום, צריך בבקשה הסבר מפורט אם אפשר. תודה רבה
קישור לדגם שכנראה יש לי בסתם חנות
https://www.king-games.co.il/products/item/12739

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה